Ukrajinci vyčíňali v Bratislave, polícia ich zadržala
06 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

Policajti obvinili piatich Ukrajincov, ktorí mali v utorok (31. 1.) popoludní na ulici Staré grunty v bratislavskej Karlovej Vsi poškodiť osobný automobil, v ktorom sedel vodič. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Poškodeného mali vylákať na stretnutie pred prevádzkou rýchleho občerstvenia. Po príchode mu mali brániť vyjsť z vozidla. "Pokúšali sa otvoriť jeho uzamknuté dvere. Poškodenému sa po chvíli podarilo vycúvať z radu vozidiel na cestu a vtedy ho jeden z páchateľov zablokoval," priblížila hovorkyňa.

V tom momente mali obvinení obkľúčiť vozidlo poškodeného. "Viacerými údermi zovretej päste, kopmi nôh a údermi kovovej tyče spôsobili rozbitie zadného okna a iné poškodenia. Následne jeden z páchateľov vybral zo svojho vozidla oceľovú tyč, ktorou udrel do dverí vodiča - poškodeného, následkom čoho sa rozbilo okno a črepiny poškodenému spôsobili drobné povrchové rezné zranenia," spresnila.

Poškodený následne rýchlo vystúpil z auta a odišiel do najbližšieho obchodu, kde sa chcel pred útočníkmi skryť. Šimková ďalej uviedla, že polícia mužov vo veku od 18 do 20 rokov zadržala. V prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

Suchár to rozhodne nie je, Kamenický si rypol do Matoviča
Tento príspevok by naozaj chcel kameru. Nuž ale, vystačte si aj s písmenkami. Ladislav Kamenický zo Smeru nie je iba finančník zo sveta čísel. Maľuje, a, zdá sa, aj glosuje. A glosuje trefne, veď posúďte sami. Dnes si na sociálnej sieti vzal na... Čítať ďalej
06 | 02 | 2023 | Ivan Brožík

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme