Klaus naložil Čaputovej: Toto sa v histórii nikde na svete nestalo!
06 | 02 | 2023 I Ivan Mihale

VIDEO: Bývalý prezident Klaus si servítku pred ústa nedal a prezidentku Zuzanu Čaputovú doslova strápnil. Klaus už má zrejme dosť citlivého vnímania Čaputovej, ktoré sa ukázalo po prezidentských voľbách. Čaputová prekvapujúco prišla k víťazovi volieb a úprimne s radosťou mu blahoželala. Podľa Klausa ide o totálnu katastrofu a blamáž, ktorá sa ešte v histórii nestala.

Čaputovej liberálna agenda je až natoľko okatá, že si urobila výlet za štátne peniaze, aby pogratulovala a naplánovala ďalší plán a cestu za prezidentom Ukrajiny Zelenským.  Klaus tak poukázal na chorú politickú situáciu nielen v Česku ale aj na Slovensku.

Hlas ľudu: OĽaNO umiera a traja funebráci trúchlia nad jeho hrobom
„Tvária sa ako funebráci na pohrebe,“ takto vtipne okomentoval nejaký srandista fotku troch veľkých mužov OĽaNO. Eseročky, ktorá sa ako víťaz dostala do parlamentu a na čelo vládnej party. O svojej sláve môže hovoriť už len v čase minulom. Z... Čítať ďalej
06 | 02 | 2023 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme