Polícia obvinila Ukrajinca z vraždy vo Veľkom Bieli
05 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

Vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky obvinil 50-ročného Ukrajinca z obzvlášť závažného zločinu vraždy, ku ktorej došlo vo Veľkom Bieli.

TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

"Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania mal obvinený muž spôsobiť v nočných hodinách z piatka (3. 2.) na sobotu (4. 2.) v jednom z domov v obci Veľký Biel poškodenej 44-ročnej žene doposiaľ presne nezisteným spôsobom a pravdepodobne bez použitia cudzieho predmetu zranenia v oblasti hlavy, ktorým žena podľahla," ozrejmil.

Obvineného umiestnili do cely policajného zaistenia. "Zo strany vyšetrovateľa bol spracovaný podnet k návrhu na jeho väzobné stíhanie," doplnil hovorca. V prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov alebo na doživotie.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!