Mladík na železničnej stanici v Komárne pobodal muža
05 | 02 | 2023 I Gabriela Fedičová/TASR

Na železničnej stanici v Komárne v piatok (3. 2.) večer zaútočil 22-ročný muž z Kolárova na iného muža. Informovala o tom polícia.

Útočník podľa nej pristúpil k obeti a udrel ju päsťou do tváre. Potom 26-ročného muža najmenej šesťkrát väčšou intenzitou bodal kuchynským nožom do oblasti hlavy, krku, hrudníka a brucha. Podľa lekára poškodený utrpel život ohrozujúce ťažké zranenia s dobou liečenia viac ako 28 dní. Útočník hneď po čine ušiel.

"Kriminalistom z Komárna sa napriek tomu, že nemali očitého svedka, podarilo vďaka intenzívnej práci objasniť skutok a zadržať podozrivého v priebehu niekoľkých hodín po jeho oznámení," uviedla polícia na sociálnej sieti.

Vyšetrovateľ v sobotu (4. 2.) útočníka obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Následne bol príslušnej prokuratúre daný podnet na návrh na väzobné trestné stíhanie obvineného. "Motív konania páchateľa zatiaľ nie je známy. Medzi ním a poškodeným nebol žiaden vzťah, išlo o náhodnú obeť. V prípade naďalej prebieha vyšetrovanie," doplnila polícia.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!