HLAS ĽUDU: Prečo sa DEMOKRAT Budaj eštebákom stal
03 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

To, čo sa roky hovorilo, je potvrdené: Ján Budaj  je na zozname agentov ŠtB.  Médiá priniesli správu, že v českom archíve sa našiel spis, ktorý hovorí o jeho spolupráci . Je to čierne na bielom. Správa  sa rozšírila krátko po tom, čo opustil OĽANO a hlasoval za 30. september ako dátum volieb.

Čas zverejnenia tejto správy môže byť náhoda, ale aj správne načasovaný akt Igorovej pomsty. Vieme, že Igor má pomstu rád a náhody sa občas tiež dejú. Budú voľby, ide do tuhého.

Ján Budaj. Eštebák, Agent, Kurič, Udavač, Domovník

Mená, pod ktorými ho poznáme. To posledné je krycie. Ja som ho volala tak familiárne:  Janko Budaj - Udaj! Lebo udával. Napriek tomu on toto obvinenie už v minulosti odmietal. Vyčítajú mu to bývalí VáPeNkári,  a nielen oni. Vraj sa mal hrdinsky priznať ako Peter Pavel,  a nie zapierať ako zbabelec.

Aj s takouto škvrnou z minulosti urobili  vo vláde plagiátorov a klamárov z bývalého eštebáka cteného pána ministra. S takým charakterom do vládnej zostavy sadol ako... veď viete čo.

Médiá   ho prezentovali ako osobnosť, lídra Novembra. Často debatoval v televízii. Niektorí tohto barda považovali priam za poloboha. On sám sa predstavuje ako ochranca medveďa bylinožravého a LGBT komunity. A veľký DEMOKRAT. To posledné  sa ťažko počúva.

Tento DEMOKRAT SAMOZVANEC zvolal okrúhly stôl, aby pred voľbami spájal všetky demokratické sily. Stôl sa nekonal, prekazila ho pravda o jeho eštebáckej minulosti. Pravda o, tom, ako donášal na svojich najväčších kamarátov Tomáša Petřivého a Gabriela Levického. „Kto raz podpíše zmluvu s diablom, bude ho to sprevádzať celý život,“ vyjadril sa  na margo toho Peter Zajac z VPN. S tým možno len súhlasiť.

Premýšľam, ako  s tým mohol žiť. Neťažilo ho svedomie?  A dá sa v jeho prípade, keď  eštebákom sľúbil donášať na svojich kamarátov, vôbec hovoriť o svedomí?

Spomínam si na jednu politickú debatu Jána Budaja s Jurajom Blanárom zo Smeru. Politický turista, ktorý absolvoval zo sedem strán, si  asi pomýlil Hlas so Smerom, keď na pokojného smeráka vyskočil: „Vy ste bezbrehí zbabelci, vy ste klonom Smeru!“

Tak kto je tu zbabelec, pán Budaj!?

A čo na to Budaj?

Je rád, že spis sa našiel a bude sa snažiť dokázať, že do zoznamu bol zapísaný protiprávne. Rukou písaný text si nepamätá, ale vie, že niečo podpisoval. Písmo sa podobá jeho písmu, ale môže to byť sfalšované, písmo sa dá napodobniť. Nebolo by to prvý raz, čo jeho dokumenty sfalšovali. Jedinou obranou proti režimu bol útek na Západ alebo sľúbiť spoluprácu.

Objavenie  spisu mu dáva šancu, aby sa mohol brániť. Sľúbil eštebákom spoluprácu, aby ich oklamal. Dva roky predstierali, že je agentom. Eštebáci si sami vyrábali správy. On na nikoho nedonášal. Eštebáčik,   aby dostal prémie, do záznamu uviedol, že neinformuje v plnom rozsahu.

Za úspech považuje, že oklamal eštebákov a holými rukami prerazil železnú oponu. Pre nich bol kurič, ktorý mal zdochnúť.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Komu stíska „riťku“?
Neviem, kedy spojenie stíska „riťku“ v našej politike zaznelo prvý raz. Isté je, že s nástupom vlády Igora Matoviča a v súvislosti s akciami NAKA a zatýkaním „Ficových ľudí“ sa Matovič viackrát vyjadril, že Róbertovi Ficovi zviera „riťku“. Čo... Čítať ďalej
02 | 02 | 2023 | Mária Škultétyová

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik