Hlas ľudu: Komu stíska „riťku“?
02 | 02 | 2023 I Mária Škultétyová

Neviem, kedy spojenie stíska „riťku“ v našej politike zaznelo prvý raz. Isté je, že s nástupom vlády Igora Matoviča a v súvislosti s akciami NAKA a zatýkaním „Ficových ľudí“ sa Matovič viackrát vyjadril, že Róbertovi Ficovi zviera „riťku“.

Čo znamená zvierať ritku, hádam vysvetľovať netreba. Poviem to takto: kto nemá za ušami, nemusí sa báť, že mu ritné zvierače zo strachu prestanú fungovať.

Zdá sa, že tento Matovičov výraz zľudovel - ujal sa v našom parlamente. Expremiér a exminister financií, ktorý sa svojou neschopnosťou „prepracoval“ až do poslaneckých lavíc, sa v kauze termínu predčasných volieb opäť vyjadril, že Ficovi zviera „riťku“. Lebo sa bojí basy.

Róbert Fico si zas myslí, že zadok sťahovalo Borisovi Kollárovi, ktorý pristúpil na septembrový termín volieb, pretože všeličo sa hovorí v kuloároch, ako ho vydierajú v súvislosti s jeho kauzami.

A Kollár to obratom Ficovi vracia: „Komu stíska tú „riťku“, a poriadne, to ste vy. Zato, čo ste napáchali.“

Ja si zas myslím, že je dobre, pokiaľ im tie ritné zvierače fungujú. Všetkým do radu. Lebo ináč by do parlamentu prišla pohroma.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Pán minister Káčer, nelietajte!
Dočasne poverený minister Káčer sa vyjadril, že v súčasnosti je informačné prostredie presiaknuté klamstvami a neobjektívnymi informáciami. Výrazný podiel na tom majú aj sociálne siete. Preto chce aktívne vyvracať dezinformácie o... Čítať ďalej
01 | 02 | 2023 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme