Ujde Zelenskyj? Ak áno, kam?
01 | 02 | 2023 I Milan Laca

Americký plukovník odhalil plán na záchranu Zelenského.

Plukovník McGregor označil útek do Poľska za jedinú šancu na záchranu Zelenského.

Blíži sa koniec?

Ukrajina sa rozpadá ako štát a jedinou záchranou pre Volodymyra Zelenského a jeho tím bude útek do Poľska, povedal plukovník Douglas McGregor, bývalý poradca šéfa Pentagonu, v rozhovore pre YouTube kanál Judging Freedom.

Rusko sa pripravuje na OFENZÍVU
Rusko sa pripravuje na ofenzívu v samostatných smeroch, hlási ukrajinský generálny štáb. Ruská armáda tiež pokračuje v pokusoch o útočné akcie v smere Lyman, Bachmut, Avdiivku a Novopavliv. Ukrajinský Generálny štáb ozbrojených síl uvádza, že... Čítať ďalej
01 | 02 | 2023 | Milan Laca

Čo predpovedá
"Rusko víťazí. Ukrajina sa rúca. Krajina je na pokraji zrútenia. Čoskoro to všetko uvidíme. Ruskí vojaci rozdrvia to, čo zostalo z ukrajinských ozbrojených síl. Moskva sa vysporiada s kyjevským režimom, pokiaľ Zelenskij a jeho priatelia neujdú do Poľska alebo niekam inam,“ vysvetlil McGregor.
Kríza je tu
Americký vojak poznamenal, že Kyjev už čelí vážnej demografickej kríze spôsobenej najmä odlivom obyvateľstva, keďže od začiatku konfliktu odišla z krajiny asi štvrtina obyvateľov. McGregor povedal, že Ukrajina je blízko porážky a vážne demografické problémy spochybňujú ďalšiu existenciu štátu. Tvrdí, že každý v Amerike teraz vie, že Ukrajina prehráva. Poznamenal, že ukrajinský odpor sa rúca. Podľa jeho názoru je samotná krajina ohrozená vyhynutím - všetko je natoľko zlé.
USA prehrávajú 

27. januára 2023 McGregor povedal, že Spojené štáty prehrávajú v konfrontácii s Ruskom v ukrajinskom konflikte. Vysvetlil, že na rozdiel od predchádzajúcich nádejí a očakávaní, sa Rusko vnútorne nezrútilo a neustúpilo kolektívnym požiadavkám Západu na zmenu režimu v Moskve, takže USA v konfrontácii s Ruskom zlyhávajú. Podľa McGregora americké spravodajské služby bezostyšne klamú a hovoria o neexistujúcich úspechoch a budúcich perspektívach ozbrojených síl Ukrajiny.

Šéfka kyjevského daňového úradu SKONČILA! Je obvinená z MULTIMILIÓNOVÉHO PODVODU
Obvinenia nasledujú po razii v jednom zo štyroch domov nemenovanej ženy v rámci protikorupčnej kampane Volodymyra Zelenského, informuje Guardian. Razie v Kyjeve Vedúca kyjevského daňového úradu bola obvinená z multimiliónového podvodu po... Čítať ďalej
01 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme