Učiteľka s 2,08 promile! Upozornili na ňu žiaci
01 | 02 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Prípad opitej učiteľky na jednej zo základných škôl rieši piešťanská polícia. Na jej nezvyčajné správanie upozornili v pondelok (30. 1.) žiaci.

Riaditeľ školy privolal policajnú hliadku, ktorá podrobila 65-ročnú ženu dychovej skúške. Nafúkala 1 mg/l alkoholu, čo je v prepočte až 2,08 promile, informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

Policajti učiteľku obmedzili na osobnej slobode a previezli na policajné oddelenie. Je obvinená z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V zmysle zákona jej môže hroziť trest odňatia slobody až na jeden rok. Žena je stíhaná na slobode.

Internetom koluje zoznam ministrov Čaputovej úradníckej vlády! VÝMYSLY, tvrdí palác (FOTO)
Šéf Súdnej rady SR Ján Mazák, Čaputovej partner Juraj Rizman či Ivan Mikloš v úlohe premiéra. To sú len niektoré mená zo zoznamu, ktorý v posledných hodinách koluje na internete. Pod hlavičkou Kancelárie prezidenta SR je na ňom vypísané kompletné... Čítať ďalej
01 | 02 | 2023 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme