Kotleba naložil Naďovi: Minister v demisii, ktorý nazýva ľudí OPICAMI a DEZOLÁTMI, sa dnes sám ukázal ako HYENA!
01 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Ako sme už informovali, dnes priamo v pléne Národnej rady Slovenskej republiky skolaboval poslanec, predseda poslaneckého klubu a podpredseda strany ĽSNS, Martin Beluský. O incidente informoval na sociálnej sieti šéf ĽSNS Marian Kotleba, ktorého zarazilo správanie ministra v demisii – Jaroslava Naďa (OĽanO)

Poslanec skolaboval

"Priatelia, ako možno už viete, dnes priamo v pléne (rokovacej miestnosti) Národnej rady Slovenskej republiky skolaboval náš poslanec, predseda poslaneckého klubu a podpredseda strany Ing. Martin Beluský, PhD," pripomenul Kotleba na začiatku statusu.

"Schôdzu v tom čase viedol Juraj Blanár, ktorý ju prerušil a Martinovi zavolal záchranku. Následne predseda parlamentu Boris Kollár prerušil schôdzu parlamentu až do tretej popoludní. To hneď komentoval minister Naď, že kvôli Beluskému prerušenie schôdze nebolo potrebné. Vyjadril sa tak v čase, keď Martin Beluský ešte len podstupoval vyšetrenia v jednej z bratislavských nemocníc," približuje situáciu politik.

Zdroj: FB/Marian Kotleba

Naď sa predviedol

"Naď, minister v demisii, tak znova ukázal, že súčasná vláda je za svojimi cieľmi schopná ísť doslova cez mŕtvoly. Hodiny im odbíjajú ich čas a zjavne chcú do termínu volieb stihnúť urobiť ešte čo najviac zla. Musí to byť naozaj veľký kŕč, keď im v ich plánoch vadí prerušenie parlamentu čo i len na pár hodín. Som presvedčený, že po Naďovi po voľbách už neštekne ani pes v osade," konštatuje opozičný poslanec.

V parlamentne zasahovali záchranári! Odpadol poslanec
Poslanec odpadol uprostred rozpravy a Boris Kollár prerušil rokovanie 82. schôdze, informuje zoznam.sk. Rokovanie 83. schôdze parlamentu bolo prerušené, a to z dôvodu zdravotných problémov jedného z poslancov. Podľa informácií portálu Zoznam mal... Čítať ďalej
01 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Žiadne očkovanie

Kotleba píše, že vraj sa vynorili hlasy, že Martin Beluský skolaboval, lebo bol očkovaný proti kovidu. "Dovoľte sa mi zasmiať. Martin Beluský nielenže proti kovidu očkovaný nebol, ale je taký veľký odporca povinného očkovania, že nedal zaočkovať ani vlastné deti. Martin totiž veľmi dobre vie, aké svinstvá do našich detí cez súčasné vakcíny pchajú," vykreslil jednoznačný Beluského postoj k očkovaniu jeho šéf.

"Maťo, dúfam, že budeš čoskoro fit, nech tvoje úprimné a odhodlané nasadenie pre národ aj naďalej rozčuľuje a vyrušuje ľudí Naďovho typu," uzavrel prianím zdravia Kotleba.

Ľubomír Lintner: Slovenskí politici prerazili ĎALŠIE DNO!
Až 9 a pol mesiaca pokračovania vlády E. Hegera s vyslovenou nedôverou v parlamente a následným odvolaním je novým prerazeným dnom slovenskej politiky. Argumentácia politikov bývalej koalície, že je to v záujme ľudí a krajiny je hrubým... Čítať ďalej
01 | 02 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme