V parlamentne zasahovali záchranári! Odpadol poslanec
01 | 02 | 2023 I Diana Zaťková

Poslanec odpadol uprostred rozpravy a Boris Kollár prerušil rokovanie 82. schôdze, informuje zoznam.sk.

Rokovanie 83. schôdze parlamentu bolo prerušené, a to z dôvodu zdravotných problémov jedného z poslancov. Podľa informácií portálu Zoznam mal zákonodarca odpadnúť. Bližšie informácie zatiaľ nepoznáme. Ochranka pred vstupom do pléna urobila koridor pre záchranárov.

Dnešná rozprava sa musela náhle prerušiť a podpredseda parlamentu Juraj Blanár vyslovil slová "volajte záchranku". Boris Kollár aktuálne informoval v pléne, že rokovanie parlamentu bolo prerušené do 15:00.

Podľa informácií Topiek išlo o Martina Beluského z ĽSNS. Beluský prestal na pár minút dýchať, ale už je pri vedomí. Pred parlament už dorazila sanitka.

Smer odkazuje Budajovi: Je to OBROVSKÁ hanba! ODVOLAŤ! Apelujú na Čaputovú
JE TO OFICIÁLNE - BUDAJ BOL AGENTOM ŠTB! Dočasne poverený minister životného prostredia Ján Budaj má čo vysvetľovať. Vďaka mravčej práci českého historika totiž vyplávala na povrch pravda o jeho minulosti. Toto je obrovská hanba, vyhlásil Fico. Čo... Čítať ďalej
01 | 02 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme