Z vraždy muža v Handlovej obvinili jeho 34-ročnú manželku! Vraždila opitá
28 | 01 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Krajský policajný vyšetrovateľ v Trenčíne obvinil 34-ročnú ženu z obzvlášť závažného zločinu vraždy v Handlovej. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

"V nočných hodinách v rodinnom dome v Handlovej malo dôjsť medzi manželmi najskôr k slovnej a následne aj k fyzickej potýčke, ktorá sa skončila úmyselným usmrtením 38-ročného muža. Manželka ho mala bodnúť kuchynským nožom do ľavej strany hrudníka, utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," uviedla hovorkyňa s tým, že žena bola pod vplyvom alkoholu.

Vyšetrovateľ spracoval návrh na väzobné stíhanie, rozhodne o ňom súd. V prípade dokázania viny hrozí žene trest odňatia slobody až na 25 rokov.

Ďalšia šokujúca rodinná tragédia! Žena bodla svojho muža do srdca! Všetko videl jej syn!
Policajti v Handlovej mali uplynulú noc plné ruky práce. Hrôzostrašná rodinná tragédia sa udiala v Handlovej. 34-ročná žena mala bodnúť svojho muža priamo do srdca. Svedkom celého incidentu bol jej 12-ročný syn! Žena v Handlovej mala bodnúť svojho... Čítať ďalej
27 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme