Ďalšia šokujúca rodinná tragédia! Žena bodla svojho muža do srdca! Všetko videl jej syn!
27 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

Policajti v Handlovej mali uplynulú noc plné ruky práce. Hrôzostrašná rodinná tragédia sa udiala v Handlovej. 34-ročná žena mala bodnúť svojho muža priamo do srdca. Svedkom celého incidentu bol jej 12-ročný syn!

Žena v Handlovej mala bodnúť svojho muža priamo do srdca. 38 ročný muž bol na mieste mŕtvo. Privolaní záchranár mu už nedokázali pomôcť

Žena mala chcieť, aby si s ňou jej muž išiel vypiť, čo on odmietol. Muž chcel z domu odísť, ale jeho 34-ročnú ženu to na toľko rozzúrilo, že ho bodla nožom priamo do srdca. 

Žena bola pod vplyvom alkoholu. Vyjadril sa aj jej bývalý muž.

"Ona nebola zlá. Keď si vypila, to bolo neskutočné, máme spolu dve deti. Ona bola v pohode, ale keď si vypila, tak koniec," uviedol bývalý manžel ženy pre tvnoviny.sk.

Policajti ženu okamžite zatkli. Vypočutá mala byť až po vytriezvení. 

Susedia boli z celého incidentu v šoku. 

"Bol to neskutočne dobrý človek. Staral sa jej o deti, aj keď to neboli jeho," opísal sused. 

"Aktuálne prebiehajú v meste Handlová procesné úkony za účelom zistenia, čo sa vlastne stalo. Bližšie informácie poskytneme, až keď to procesná situácia dovolí," uviedla trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti. 

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik