SNS vyráža do volieb! RYSUJE SA VÍŤAZ, okomentoval to Matovič
28 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

SNS a ďalšie strany rokovali o spoločnom postupe do najbližších volieb. Matovič si zaspomínal na Dankovu pamätnú vetu.

Zvolebnieva sa

Na ústredí mimoparlamentnej SNS sa uskutočnilo prvé rokovanie viacerých politických subjektov o spoločnom postupe do najbližších parlamentných volieb. TASR o tom informovala riaditeľka kancelárie predsedu SNS Zuzana Škopcová.

Národniari pozvali na rokovanie europoslanca a štatutára strany Slovenský patriot Miroslava Radačovského, šéfa Národnej koalície Rudolfa Huliaka, predsedu Komunistickej strany Slovenska Jozefa Hrdličku a predsedu strany Socialisti.sk Artura Bekmatova.

"Slovenská národná strana odprezentovala svoju víziu vytvorenia Slovenského opozičného bloku," priblížila Škopcová.

Zúčastnení sa dohodli na ďalšom rokovaní 28. februára. "Na tomto rokovaní by sa už malo postúpiť hľadaním prienikov programových zhôd, ako aj spôsobu spoločného postupu do parlamentných volieb," dodala.

Dzurinda predstavil základy Modrej koalície. GORILÍ ŠÉFKUCHÁR sa odrazu vracia do politiky! Blaha na ňom nenechal NITKU SUCHÚ
Expremiér Mikuláš Dzurinda predstavil základy strany Modrá koalícia. Urobil tak na piatkovej tlačovej konferencii. "Americká ambasáda už musí byť fakt zúfalá, že vyťahuje takéto múmie," okomentoval Dzurindov comeback do vrcholnej politiky... Čítať ďalej
28 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

RYSUJE SA VÍŤAZ VOLIEB  

Takto okomentoval spoločný postup viacerých pronárodných strán expremiér, exminister a súčasný poslanec Igor Matovič. Žiaľ, z jeho príspevku na sociálnej sieti nikto nie je príliš múdry.

“Vo výplatnom termeni júnovom, júlovom, júnovom, to znamená vo výplatnom termeni za kalendárny mesiac mája,” zrekapituloval vo svojom statuse Matovič už zabudnuté slová Andreja Danka.

Ale ako sa zdá, Slovensko nezabúda!

"Viem ja, čie sú to vyjadrenia. Pôvodne autorom tejto vety je Ondrej Danko. Dobre si památáme tu mudrost, ktorá z neho vyliezla..," okomentovala Matovičovo vyjadrenie pani Gizela.

"A sme v prdeli...Andrej nám to natre..))...s tým sa malo rátať že vrana k vrane sadá...))," napísal Miroslav.

"Ten Danko trpí utkvelou predstavou že musí pracovať v politike.. míňa sa zamestnaním má talent na ľudového zabávača tých je jak šafranu ešte aj ten Ander s Košic tiež nie je najmladší," uviedol Marcel.

"Keby si minister financií nerobil z každého srandu a pracoval pre prosperitu národa, ani z ministra financií by si ľudia nerobili srandu. pán minister, pridajte svojej funkcii na váhe," doplnil Juraj.

PRIESKUM! ODPADNETE, ktorí politici najviac polarizujú spoločnosť! Kde skončil Fico a kde Čaputová?
Ktorý politik najviac polarizuje spoločnosť na Slovensku? Prvé tri miesta sú absolútne jasné. Ukazujeme, na ktorom skončil Robert Fico (SMER - SD) a na ktorom prezidentka Zuzana Čaputová. Prieskum realizovala agentúra AKO! Agentúra AKO... Čítať ďalej
27 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme