Médiá sa príliš ponáhľali! Polícia nahlasovateľa bômb ešte NEZADRŽALA!
28 | 01 | 2023 I Diana Zaťková/TASR

Vyšetrovateľ naďalej vykonáva procesné úkony v prípade nahlásenia bomby v Trnave a Galante, na prípade intenzívne pracuje.Informácie, ktoré zverejnili médiá o zadržaní páchateľa, nie sú pravdivé. Uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Trnavská polícia vedie vo veci stredajšieho (25. 1.) viacnásobného anonymného nahlásenia bomby v zdravotníckych zariadeniach a železničnej stanici vyšetrovanie v súvislosti s prečinom šírenia poplašnej správy.

Mužský hlas nahlásil na linku 112 po 15.00 h uloženie bomby v nemocnici v Trnave a Galante, na poliklinikách v Seredi a Trnave a na trnavskej železničnej stanici. Všetky objekty boli postupne evakuované a prehliadnuté pyrotechnikmi.

Na čas bola prerušená aj vlaková doprava v danom úseku. V dotknutom čase tiež nevozili sanitné vozidlá do nemocníc pacientov. Ohrozenie výbušným systémom sa nepotvrdilo.

SNS vyráža do volieb! RYSUJE SA VÍŤAZ, okomentoval to Matovič
SNS a ďalšie strany rokovali o spoločnom postupe do najbližších volieb. Matovič si zaspomínal na Dankovu pamätnú vetu. Zvolebnieva sa Na ústredí mimoparlamentnej SNS sa uskutočnilo prvé rokovanie viacerých politických subjektov o spoločnom... Čítať ďalej
28 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme