Poslanec Dominik Drdul z OĽaNO zabudol, že má zapnutý mikrofón! Takto si za..čoval! (VIDEO)
25 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

Poslanec Dominik Drdul, za stranu OĽaNO baví celý internet. V NR SR zabudol, že má zapnutý mikrofón a takto si doslova za..čoval! Pozrite si video a aká je reakcia ľudu?

VIDEO:

Čo na to ľud?

"Čoby vozičkár sa vôbec nedivím, že je na nás toľkokrát nahliadané ako je; neraz dva extrémy: úbohé chúďatká vs. nezlomní hrdinovia. Ako môžete vidieť, oboje je hlúposť. A ak je v princípe jedinou "kvalifikáciou" na akýkoľvek post status ZŤP, môže (no i nemusí) dopadnúť to aj takto. De facto, generalizujúca glorifikácia hendikepovaných nie je namieste. Hoci zase, ani paušálne podceňovať nás nie je nevyhnutné. Lebo ako vidno i na podklade videa, sme celkom ako "vy". Aj medzi nami sú nespôsobní blbci. Gaussova krivka je fér, a ani v tomto ohľade nepustí...," napísala pani Andrea.

"Podľa mňa by mohli urobiť celonarodné losovanie poslancov do parlamentu a zišla by sa tam možno lepšia "vzorka"," myslí si Rudo.

"Ako občan so ZŤP sa musím priznať, že sa mi zdá, že toto bola zo strany Drdúla zatiaľ najvýraznejšia aktivita za dobu trvania jeho mandátu...," uviedol Adam.

"Krásny výrok. Hodný poslanca! Že sa nehanbíte," myslí si Emília.

"Tak to vyzerá, že keby vybrali v tesco nahodne 150 ľudí, tak to bude asi najlepší parlament v dejinách Slovenska. Určite lepší než to čo tam je teraz," pridal sa aj Bystrík.

"Mňa by zaujímalo čo tento nešťastník spravil pre túto krajinu okrem sedenia v parlamente," komentoval aj Lukáš.

"Dal to na klasiku olajno..vzor Matovič... takto sa bude jednať už stále a bude to eskalovať. A verte tomu,že píšem pravdu," dodal aj Igor.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik