Nožom bodala do muža a zranila aj dieťa! Brutálny čin z nedele má na svedomí exmanželka
23 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Trenčianska krajská policajná vyšetrovateľka obvinila 34-ročnú ženu z obce Pobedim v okrese Nové Mesto nad Váhom z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu a z prečinu ublíženia na zdraví. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

"Len včera sme informovali verejnosť o rodinnej dráme v obci Pobedim, kde v noci zo soboty na nedeľu skončili po útoku nožom zranené 3 osoby vrátane malého dieťaťa."Píše Polícia SR- Trenčiansky kraj na sociálnej sieti.

Polícia sa prípadom intenzívne zaoberala, pričom boli vykonané všetky procesné úkony s cieľom stotožnenia páchateľa tohto skutku. Na podklade zistených skutočností je dostatočne odôvodnený záver, že útočníkom by mala byť matka maloletého syna.

Vyšetrovateľka Krajského riaditeľstva PZ v Trenčíne vzniesla obvinenie 34 ročnej žene z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu a prečinu ublíženia na zdraví.

Ďalší brutálny čin na Slovensku! Tentokrát v okrese Nové Mesto nad Váhom
Polícia preverovala počas noci na nedeľu oznámenie o troch zranených osobách v Pobedime v okrese Nové Mesto nad Váhom. Mužovi, žene a dieťaťu tam spôsobili zranenia nožom. Policajti začali trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu... Čítať ďalej
22 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová/TASR

Doposiaľ vykonaným vyšetrovaním bolo zistené, že obvinená v sobotu krátko po 20:00 hod. v rodinnom dome v obci Pobedim sa pokúsila usmrtiť svojho bývalého manžela. Počas toho ako bol poškodený k obvinenej obrátený chrbtom a hral sa so svojím synom ho mala bodnúť nožom do oblasti chrbta a krku. Následne malo dôjsť medzi bývalými manželmi k zápasu, počas ktorého mala žena vysloviť aj slová ,,zabijem ťa“. Poškodený v obave o svoj život a zdravie z rodinného domu utiekol k susedom, ktorých požiadal o pomoc.

Mužovi boli pri útoku spôsobené viaceré zranenia a to na tvári, krku, pleci, chrbte a na rukách. Rezné rany boli spôsobené aj maloletému dieťaťu. Na obvinenú bol vyšetrovateľkou spracovaný podnet na podanie návrhu na jej vzatie do väzby a spisový materiál bude odovzdaný prokurátorovi na ďalšie konanie. Obvinenej, v prípade dokázania viny, hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!