Šokujúce výsledky prieskumu! Strana SaS PADÁ a PADÁ
23 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Je zrejmé, že voľby budú veľmi napínavé a vopred nie je nič jasné. Bude určite zaujímavé sledovať, ako sa situácia vyvinie v najbližších mesiacoch pred kľúčovým dňom volieb a kto zaberie najviac aby sa dostal nad "červenú čiaru"

Podľa najnovšieho volebného modelu IPSOS pre Denník N, ak by sa v druhej polovici januára konali parlamentné voľby, vyhral by ich Hlas-SD s 18,2% hlasov, čo predstavuje výrazný náskok pred druhou stranou. Hlas sa tak ukazuje ako silný kandidát na víťaza a mnohými je považovaný za favorita volieb. Nasleduje Smer-SD s 13,6% a Progresívne Slovensko s 12,6%. Tieto strany sa však vyrovnávajú v preferenciách voličov a sú v tesnom závese za Hlasom.

Spúšťa sa VOLEBNÁ KAMPAŇ? Začínajú sa formovať bloky a koalície
Predčasné voľby v júni alebo v septembri? Teraz je dôležité je sobotné referendum. Nevyhnutná je účasť každého z nás. Kým líder strany Smer- SD Robert Fico tvrdí, že v parlamente sa nenájde 90 hlasov na zmenu ústavy, tak zatiaľ Heger veselo... Čítať ďalej
21 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Prekvapením je však Hnutie Republika, ktoré sa drží na rovnakej úrovni ako OĽANO - obe s 8,1%. V tesnom závese sa drží Sme rodina s preferenciami 8 %, nasledujú SaS so 6,9% a  KDH. SaS si tiež v porovnaní s predošlým prieskumom výrazne pohoršila. Strana Za ľudí s náčelníčkou Veronikou Remišovou by získla iba slabé 2%.

Nie je pochýb o tom, že tieto výsledky sú veľmi zaujímavé a prinesú veľa diskusií a bitiek medzi politickými expertmi a aj medzi voličmi.

Belousovová: Referendum bola skúška dospelosti nášho národa
Referendum bola skúška dospelosti nášho národa. Komentátorka verejného diania A. Belousovová (Národ a spravodlivosť) má z referenda zmiešané pocity. Na jednej strane je podľa nej pravda, že 1,2 milióna zúčastnených občanov nie je nízke číslo, na... Čítať ďalej
23 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!