Uhrík spôsobil zemetrasenie v Bruseli!
20 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Europoslanec Milan Uhrík si servítku pred ústa nedal a rozhodol sa v Europarlamente otvorene poukazať na tému, ktorá je často mimo záujmov západných lídrov. Únia chce po novom súdiť Rusko za vojnové zločiny. Uhrik si vo svojej podstate Rusko zastal a rozhodol sa, že tak ako Rusko tak treba potrestať aj USA ale aj predsedníčku Van Der Leyenovú za šialené vakcinačné zmluvy.

 Kedy budeme súdiť Van der Leyen a USA?

„Súdiť štáty za vojnové zločiny? Fajn, ale ak Rusko, tak aj Ameriku! Či rakety „Made in USA“ zabíjajú „humanitárne“? Stupňovanie konfliktov a vojen k ničomu dobrému nevedie. Treba to vysvetliť aj tým štváčom v Bruseli!“ Vyjadril sa Uhrik

Vyzýva na zachovanie zdravého rozumu

Európa sa zahráva s rozbuškou. Pre západ môže byť partnerom vraj "len porazené, deimperializované a dekolonizované Rusko". Inštitúcie EÚ majú už pripravovať plány, ako porazené Rusko následne "reformovať". Áno, o tomto sa dnes reálne hlasovalo v Európskom parlamente.

Je mi jasné, že masmédiá v SR o tom informovať nebudú. Pritom nejde o žiadnu konšpiráciu alebo prkotinu, ale o jeden z definujúcich strategických dokumentov zahraničnej a bezpečnostnej politiky EÚ.

S takouto nebezpečnou politikou rozhodne nesúhlasím. Pripomína to skôr rezolúcie pre veľkú vojnu, ako snahu o dosiahnutie mieru. Žiaľ, vojnoví štváči sú aj na západe. Prosím, nepodľahnime vojnovému šialenstvu a zachovajme rozvahu a zdravý rozum.

Rázny postoj generála Viktorína: Ozaj ste MIMO?!
Generál Jozef Viktorín z hnutia Republika z úžasom prijal informáciu, že nejaký štátny tajomník na ministerstve obrany Majer sa stretol s ukrajinským zástupcom, kde hľadali možnosti ako Ukrajine pomôcť vojenskou technikou. "Počúvajte, Vy amatéri,... Čítať ďalej
19 | 01 | 2023 | Ivan Mihale

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!