Heger dostal ďalšiu RANU! Ján Mažgút sa pýta, či je už úplne mimo
14 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

Po dnešnom vyjadrení dočasne povereného premiéra Hegera o tom, že že za vysoké zálohové platby za energie si môžu podnikatelia a samosprávy sami, sa spustila lavína kritiky. Smerák Ján Mažgút sa dokonca pýta, či ešte vôbec vníma realitu alebo je už naozaj úplne mimo. Pripája aj video Hegera z diskusnej relácie Sobotné dialógy.

Hovorca strany Smer-SD Ján Mažgút si nedáva servítku pred ústa a začína: "ZÚFALÍ PODNIKATELIA ZATVÁRAJÚ SVOJE ŽIVOBYTIE A NEPRÍTOMNÝ HEGER IM AROGANTNE NAPĽUJE DO TVÁRE" a pýta sa, či má Heger naozaj tú drzosť vyčítať podnikateľom, že mu neboli doma klopať na dvere a žobrať, aby si robili svoju robotu. "Vnímate vôbec realitu bežného občana, alebo ste už naozaj úplne mimo diania?"

Smer-SD aj Hlas-SD zhodnotili prácu Naďa. Ten sa bráni!
Opozičná strana Smer-SD ani Hlas-SD nehodnotia minuloročné pôsobenie ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽANO) pozitívne. Vyčítajú mu oslabovanie obranyschopnosti SR aj neprimerané finančné zaťažovanie rezortu. Vyjadril sa aj Naď. Stanovisko... Čítať ďalej
03 | 01 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Rozčarovanie neskrýva ani ďalej. "To Vám naozaj treba pripomínať, že je tu aj vďaka Vašej neschopnej vláde extrémna energetické kríza, podniky krachujú a ľudia o chvíľu nie že nebudú mať na energie, ale nebudú mať ani na chleba! Ak ste si nevšimol, protesty proti zvyšovaniu energií a politike Vašej neschopnej vlády, boli po celom Slovensku." Pripomína, že jediné čo dokázal, bolo označiť všetkých tých zúfalých ľudí na námestiach za dezolátov!

"Pokiaľ viete toto vypustiť z úst a napľuť takto ľudu priamo do tváre, nezaslúžite si sedieť na stoličke premiéra Slovenskej republiky. Pretože Vás zjavne Slovenská republika a jej občania absolútne nezaujímajú, a týmto ste dokázal, že nemáte ani poňatie o skutočnom stave SR!" Arogantnému dočasne poverenému premiérovi odkazuje aby sa viac nestrápňoval a prenechal politiku tým, ktorí nežijú úplne odstrihnutí od reality, ako ON a JEHO šéf.

Ján Mažgút: Zasiahla vyššia moc!
Po odvysielaní hodinového prejavu zo Snemu strany Smer-SD počas 17. novembra expremiéra Roberta Fica končia vo verejnoprávnej televízii na svojich postoch traja redaktori a riaditeľka sekcie spravodajstva a publicistiky RTVS Mária Hlucháňová. Na... Čítať ďalej
19 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!