Farkašovský: Už ani strojca ATÓMOFKY sa na to nemôže pozerať!
13 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

Chaos a zmätok stále valcujú Slovensko... Nemá to konca. Dočasnú vládu nechce 82 % občanov. Parlament jej jasne vyslovil nedôveru. Vláda padla, no aj tak sa zubami nechtami drží koryta. Bez akejkoľvek hanby. Týmto konštatovaním začal svoj najnovší status na sociálnej sieti redaktor a politik Karol Farkašovský.

Názor Karola Farkašovského prináša Redakcia HD v plnom znení.

Premiér robí nejakú neoficiálnu aktivitu a na vlastnú päsť

Namiesto riešenia existenčných problémov ľudí, sa vláda opäť zaoberá iba sama sebou a nejakou 76-tkou. Len aby prežila.

Občania sa pýtajú na základe čoho a akého mandátu. Kto dal dočasnému premiérovi poverenie zháňať podpisy poslancov na pokračovanie vlády, ktorá už existuje len v destilovanom režime.

Pokiaľ vieme, prezidentka ju poverila iba dočasným výkonom svojej funkcie. A opakovane zdôraznila, že má iba obmedzené právomoci.

V praxi to znamená, že premiér robí nejakú neoficiálnu aktivitu a na vlastnú päsť. Vraj preto, lebo Slovensko potrebuje politickú stabilitu.

No s pánombohom... toto už prekoná iba Pročkov kotúľ vzad!

Sulík: Skladanie novej 76-ky je nateraz UTÓPIOU! Riešte radšej KRÍZU!
Strana Sloboda a Solidarita (SaS) vyzýva premiéra Eduarda Hegera, aby začal bezodkladne riešiť energetickú krízu na Slovensku a nevenoval drahocenný čas skladaniu novej 76-ky, informuje spravodajská televízia TA3. "Zvýšené zálohové faktúry sú... Čítať ďalej
13 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Nad tým sa už ani zaplakať nedá

O stabilite blúzni koalícia, ktorá už tri roky permanentne destabilizuje a rozvracia všetko čoho sa chytí. Vyrába problémy, chaos a neistotu.

Dáva si načas, iba diskutuje, rokuje, debatuje, pripravuje... Výsledkom sú najnovšie astronomické faktúry za energie. A minister hospodárstva si tri týždne bahní na dovolenke v exotike. Na to je už aj arogancia slabé slovo.

Ale, že by vláda po fiasku a nešťastnej bilancii urobila úprimnú sebareflexiu a odišla, to veru nehrozí. Ďalej si žije vo svojom paralelnom vesmíre a robí psie kusy akoby sa nechumelilo. Vyhrocuje už aj tak vyhrotenú situáciu.

Karol Farkašovský, reprofoto FB (@Slovenská národná strana)
Zdroj: FB/Karol Farkašovský

Slovensko je opäť svetovým unikátom v hlúposti politikov

Vláda najnovšie vyzýva podnikateľov na protiprávny akt – „neplaťte faktúry za energiu“. Tomu máme veriť ? To sme sa znova preslávili. Vláda oficiálne vyzýva občanov k porušovaniu zákona. Slovensko je opäť svetovým unikátom v hlúposti politikov.

Z toho sa už musí nielen Európa ale celý svet rehotať. Žiaľ, na účet nás občanov.

Vo vzduchu visí otázka - dokedy nám bude jedno čo si dočasná, neželaná, nekompetentná vláda zmyslí a urobí. Dokedy bude v devastácii Slovenska a nášho života pokračovať.

21. január 2023 môže priniesť definitívne zúčtovanie a bodku za týmto omylom a trápením. Máme to v rukách. Bez ohľadu na vlažné médiá, verte svojmu zdravému rozumu.

Referendum je nielen Dôležité. Je priam OSUDOVÉ!!!!!

Flašík jednoznačne vláde: Mnohí z tohto KOALIČNÉHO MOČIARA skončia na DNE!
"Mám kolu a pukance - zábava graduje. Len aby záverečný titulok filmu nebol - KONIEC SLOVENSKA!" Nazývali ho reklamný mág. Dopomohol k vládnutiu mnohým. Dnes sa už do politiky príliš nehrnie, to však Fedorovi Flašíkovi nebráni komentovať verejné... Čítať ďalej
13 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME