ŠOKUJÚCE informácie od Matúša Šutaja Eštoka
11 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Za verejné služby politického udavača má Matovičov a Lipšicov kajúcnik Imrecze dostať hneď 2 odmeny," informuje na sociálnej sieti poslanec NR SR, Matúš Šutaj Eštok (HLAS - SD). Opozičný poslanec vysvetlil aj to, o aké informácie ide.

Niekdajšiemu prezidentovi finančnej správy Františkovi Imreczemu sa podľa Plus7dni črtá prvá oficiálna výhoda za to, že spolupracuje s orgánmi činnými v trestnom konaní. Nie je pritom známe aké konkrétne skutky dohoda zahŕňa, alebo na akom treste sa dohodli. Hovorca prokuratúry Dalibor Skladan bližšie informáciu neposkytol.

Ostane Imreczemu ukradnutých 18 miliónov? Pýta sa Matúš Šutaj Eštok, ktorý reaguje na informácie zverejnené v denníku Plus7dni.

"Za verejné služby politického udavača má Matovičov a Lipšicov kajúcnik Imrecze dostať hneď 2 odmeny. Prvou odmenou je, že sa mu črtá dohoda na základe ktorej dostane len symbolický trest. Tou druhou odmenou je, že podľa všetkého si ponechá 18.000.000 €, ktoré spolu s ďalším politickým udavačom Suchobom ukradol v Nitre na DPH," píše Šutaj Eštok.

Vyzerá to podľa neho tak, že ukradnuté peniaze Lipšica ani Matoviča nezaujímajú a netrvajú na tom, aby ich zlodeji štátu vrátili.

"Prednedávnom si dokonca Imrecze cez svoju partnerku kúpil vilu v najluxusnejšej časti Bratislavy. Sám som v tejto veci podal trestné oznámenie, keďže úrad špeciálnej prokuratúry nevyšetroval pranie špinavých peňazí," informuje Šutaj Eštok.

"To kde skončilo ukradnutých 18.000.000 €, či sú stále na účtoch v čínskych bankách, alebo ich majú títo dvaja politicki udavači zašité niekde v trezore musí byť vyšetrené. Bude nutné, aby v momente keď opäť začne platiť zákon nad politikou dostal aj Imrecze trest, aký si podľa zákona zaslúži," dodáva v závere príspevku na sociálnej sieti.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME