Rusi vraj zmarili plány USA!
11 | 01 | 2023 I Milan Laca

V USA odhalili tajný plán Washingtonu v  Donbase, ktorý Rusko prekazilo.

Bývalý poradca Pentagonu hovorí o tajnom pláne USA v Donbase, ktorý Rusko prekazilo.

Nevyšlo to!

Podľa exporadcu Pentagonu MacGregora, USA si chceli v Donbase vytvoriť nástupisko na útok na Rusko. Plukovník vo výslužbe Douglas MacGregor o tom hovorí vo svojom blogu na YouTube.

Šojgu opäť pohrozil!
Ruské jednotky čoskoro rozšíria svoj arzenál úderných zbraní. Ruská armáda rozšíri svoj arzenál úderných zbraní, vyhlásil minister obrany Sergej Šojgu. Jadrový strašiak „Budeme pokračovať v rozvoji jadrovej triády a udržiavaní jej... Čítať ďalej
10 | 01 | 2023 | Milan Laca

Dlhodobý cieľ

"Už roky pracujeme na vybudovaní kolosálnej armády stotisíc ľudí s jediným cieľom," povedal MacGregor. Ako vysvetlil, Spojené štáty chceli vytvoriť platformu v Donbase a na východnej Ukrajine, aby mohli zaútočiť na Rusko.

Zmarili im plány

Moskve sa podarilo prekaziť tieto plány a neutralizovať hrozbu pre svoju krajinu. MacGregor povedal, že Rusko bolo nútené konať preventívne, pretože sledovalo počínanie Západu na Ukrajine.

A ešte Poľsko!

Douglas MacGregor predtým hovoril aj o túžbe Poľska  okupovať územia západnej Ukrajiny. Plukovník vo výslužbe pochybuje, že väčšina krajín NATO podporí Varšavu, pretože to  je v rozpore s cieľmi aliancie. Zároveň sa domnieva, že Spojené štáty a ďalšie krajiny neurobia nič, aby zabránili pravdepodobnej ofenzíve poľských jednotiek na Ukrajinu.

Švédsko očakáva zintenzívnenie ruských útokov
Švédska tajná služba SÄPO očakáva, že Rusko zintenzívni aktivity ohrozujúce bezpečnosť Švédska vrátane útokov na telekomunikačné zariadenia a energetickú sieť. Riaditeľka Švédskej bezpečnostnej služby (SÄPO) Charlotte von Essenová zdôraznila, že... Čítať ďalej
10 | 01 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!