ROBERT FICO OSTRO! Keby Zuzana Čaputova nebola farizejská...(VIDEO)
08 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

Robert Fico (SMER - SD) ostro kritizuje prezidentku Slovenskej republiky Zuzanu Čaputovú za dvojaký meter, ktorý ukázala pri dvoch vraždách nevinných ľudí. Kým po vražde na Zámockej v Bratislave bola aktívna a začala bojovať za sexuálne menšiny, brutálnu vraždu v Michalovciach “vybavila” jedným statusom s oneskorením.

“Keby nebola pani Čaputová farizejská, tak by sa, obrazne povedané, postavila pred bankomat v Michalovciach a so slzami v očiach vyobjímala s jeho vlastníkom, tak ako to urobila s majiteľom reštaurácie na Zámockej,” uviedol predseda opozičnej strany SMER - SD, Robert Fico vo videu,ktoré zverejnil na sociálnej sieti.

"Keby prezidentka Zuzana Čaputová nebola farizejská, hrdo by sa hlásila k referendu, ktoré vyhlásila na 21. januára 2023," tvrdí Robert Fico.

Fico si myslí, že prezidentka Zuzana Čaputová nekoná, pretože predčasné voľby nevyhovujú Progresívnemu Slovensku.

Odignorovať referendum by si podľa neho nedovoli ani bývalý prezident Andrej Kiska.

"No, jednoducho, Soros mal pri Čaputovej šťastnejšiu ruku. Nám nezostáva nič iné, iba ukázať, kto je tu suverénom štátnej moci,” dodal Fico a vyzval na sociálnej sieti na účasť v referende.

VIDEO:

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME