Obrovská tragédia v centre Bratislavy! Zomrel slovenský reprezentant
07 | 01 | 2023 I Diana Zaťková

Po páde zo schodov v nočnom podniku v centre Bratislavy zahynul bývalý majster Slovenska vo squashi. Informácie o tragédii priniesol portál noviny.sk aj polícia na sociálnej sieti.

V nočnom podniku v centre Bratislavy bolo v noci z piatka na sobotu rušno. Zasahovala rýchla zdravotná služba aj policajti. V podniku totiž spadli zo schodov dvaja muži. Jeden podľahol zraneniam, druhý skončil v nemocnici. Nebohým je úspešný športovec a bývalý majster Slovenska.

Polícia už vyšetruje úmrtie 31-ročného muža v bratislavskom Starom Meste, začala trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. "V sobotu približne o 2.20 h sme prijali na linke 158 oznámenie, v zmysle ktorého sa mal v Starom Meste v Bratislave nachádzať 31-ročný muž, ktorého sa aj napriek snahe privolanej rýchlej zdravotnej pomoci nepodarilo zachrániť," ozrejmila polícia.

 

Miroslav Celler získal v roku 2018 titul majstra Slovenska vo squashi. Zdroj: FOTO TASR - Dano Veselský

Podľa informácií portálu noviny.sk sa udalosť stala v podniku na Bielej ulici v Starom Meste v Bratislave. Nebohým je bývalý majster Slovenska vo squashi. Miroslav mal mať namierené domov spolu so svojím kamarátom, ktorý po spoločnom páde zo schodov skončil v nemocnici. Bratislavská polícia túto udalosť potvrdila na svojom Facebooku. Televízii JOJ to potvrdila aj Slovenská squashová asociácia. 

Na miesto boli vyslaní policajti Okresného riaditeľstva PZ Bratislava I, ktorí oznámenie potvrdili. V súčasnosti sa vykonávajú všetky potrebné úkony s cieľom objasnenia danej udalosti. Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ Bratislava I začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

OTVORENÁ VOJNA Matoviča s Denníkom N pokračuje: MÚDROS.ÁČI a PUSIPAJTÁŠI!
DENNÍK N(enávisť) … už ide svoje manipulácie v novom roku na plné obrátky. Skonštatoval to vo svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti expremiér Igor Matovič. Vojna medzi lídrom OĽaNO a liberálnym denníkom N naďalej pokračuje. "Tu v rozhovore... Čítať ďalej
07 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme