Prezidentka aj premiér zaželali pravoslávnym veriacim príjemné vianočné sviatky
06 | 01 | 2023 I Ivan Mihale/tasr

Prezidentka SR Zuzana Čaputová i dočasne poverený predseda vlády Eduard Heger (OĽANO) zaželali pravoslávnym veriacim na Slovensku príjemné prežitie vianočných sviatkov, ktoré sa v týchto dňoch začínajú. Uviedli to na svojich profiloch na sociálnej sieti.

"Pozdravujem do Stakčína, Medzilaboriec, Svidníka, Sniny, Jarabiny a množstva ďalších miest a obcí po celom Slovensku - všetkých tých, ktorí začínajú sláviť Vianoce podľa juliánskeho kalendára," uviedla hlava štátu. Želá im, aby si piatkový Štedrý večer a sviatky užili v kruhu najbližších, v láske, pohode a pevnom zdraví.

Heger uviedol, že pravoslávni veriaci sú plnohodnotnou súčasťou našej spoločnosti. "Vaše krásne zvyky a tradície obohacujú slovenskú kultúru. Dnes začínate sláviť príchod Spasiteľa, Ježiša Krista," uviedol premiér. Rovnako zaželal ľuďom, aby tieto sviatky prežili v láske, pokoji a v zdraví.

Len pre SILNÉ ŽALÚDKY! Nicholsonovej to nechutne vysvetlil jej "FANÚŠIK"
Šokujúce, nechutné a plné zloby! Na podobné statusy si snáď už každý politik musel za svoju kariéru zvyknúť. Keď však anonymný pisateľ je aj tak trochu veštec, to prekvapí. Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová očividne každé ráno, aby sa... Čítať ďalej
05 | 01 | 2023 | Diana Zaťková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme