Anna Belousovová: Nemám záujem počúvať tliachanie ďalšej z radu slúžok USA
03 | 01 | 2023 I Gabriela Fedičová

"Ukradnuté Slovensko," je názov názorového príspevku národniarky Anny Belousovovej, ktorá pôvodne chcela napísať pekný príspevok k 30. výročiu vzniku Slovenskej republiky, ale napokon ju opustila sviatočná nálada a ostal v nej len hnev a hnus. Prečo? Vysvetlila.

Anna Belousovová pôvodne chcela napísať pekný príspevok k 30. výročiu vzniku Slovenskej republikyktorý mal byť o tom, aké nadšenie a radosť sme prežívali tí, ktorí chceli spoločne aj s ňou samostatnosť Slovenska, 1. januára 1993 o polnoci na námestiach. Príspevok mal byť aj o tom, že už 30 rokov 1. január pre Slovákov nie je len začiatok nového roka, ale aj začiatok novej cesty v našej národnej histórií.

Belousovovú po tom, ako si pozrela na TA3 rozhovor s Ivetou Radičovou a po tom, ako si uvedomila, že ešte bude mať novoročný príhovor prezidentka Čaputová opustila slávnostná nálada a ostal v nej len hnev a hnus.

Príspevok Anny Belousovovej zverejnený na sociálnej sieti preberáme v plnom znení.

Považujem za provokáciu, že Iveta Radičová rozpráva v tento významný deň o slovenskej štátnosti

V štúdiu TA3 sa stretla Radičová, dlhoročná členka Správnej rady Nadácie Otvorená spoločnosť financovanej Georgem Sorosom s moderátorom, ktorý si hneď v úvode relácie zaspomínal na svoje skľúčujúce pocity z 1. januára 1993.

Pani Radičová, ktorej zase bolo "ľúto za stratou domoviny", "zabudla" spomenúť, že ona bola jednou z tých, ktorí boli aktívne PROTI vzniku samostatnej Slovenskej republiky!

V roku 1991 bola totiž Iveta Radičová na strane tých, ktorí zorganizovali iniciatívu pod názvom Za spoločný štát.

Ona a ďalší účastníci zhromaždení patrili k aktivistom, ktorí označovali vznik Slovenskej republiky za hrozbu!

Matúš Šutaj Eštok: Lipšicov kôň Šeliga, útočí na Žilinku
"Normalizátor Žilinka," tak nazval Juraj Šeliga (Za ľudí), poslanec NR SR, generálneho prokurátora Slovenskej republiky, Maroša Žilinku. Takéto pomenovanie nenechalo chladným Matúša Šutaja Eštoka (Hlas - SD), ktorý Šeligu označil za Lipšicovho koňa... Čítať ďalej
03 | 01 | 2023 | Gabriela Fedičová

Len zopár citácií v Výzvy za spoločný štát, ktorú Radičová a spol. organizovali:

"Vedomí si nenapraviteľných mravných a ekonomických škôd, ktoré by priniesol rozpad ČSFR...,"

''Občania Slovenska... možno netušíte, že v najbližších dňoch chce časť poslancov SNR vyhlásiť takú zvrchovanosť, ktorá by znamenala samostatný slovenský štát... Ak chcete povedať svoje 'nie' tejto hrozbe, príďte na míting Za spoločný štát',"

Je vyslovene drzá provokácia, ak táto osoba, ktorá bola proti vzniku Slovenskej republiky, ktorá SR nazývala hrozbou, čo spôsobí nenapraviteľne mravné a ekonomické škody, si dovolí hodnotiť 30 rokov slovenskej štátnosti!

Ako vyplynulo z diskusie, pozvanie Radičovej do relácie malo jasný zámer:

- okydať všetko, čo súviselo so vznikom štátu a

- zároveň ospravedlniť všetko, čo spôsobili za 30 rokov prozápadne vlády, ktorých bola aj ona súčasťou.

Už dlho som nevidela takú drzú, prvoplánovú propagandu, také zaujaté, neobjektívne hodnotenie ako to, čo predviedla dnes Radičová. A vraj profesorka sociológie....

Za korupciu, "oligarchickú demokraciu", nízku životnú úroveň, sociálne a ekonomické problémy, aj za nedôveru občanov v štát a jeho inštitúcie môže podľa nej divoká privatizácia v časoch HZDS a vlády HZDS a Smeru. Naozaj perla ducha hodná univerzitnej profesorky sociológie.

Máme politika roka! Zvláštne počty...
Poliaci vyhlásili Zelenského za politika roka vo svete, Dudu v Poľsku. "Väčšina poľských občanov" označila za politika roka vo svete ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. V ich vlasti to bol prezident Andrzej Duda. Vyplýva to z prieskumu... Čítať ďalej
03 | 01 | 2023 | Milan Laca

Dzurinda a jeho vlády ako aj táto vláda nič, oni sú podľa pani profesorky asi muzikanti.

A tak ako zabudla na tú časť svojho životopisu, keď bola proti vzniku Slovenskej republiky, tak Radičová zabudla aj na Dzurindovú privatizáciu strategických podnikov, ktorá v objeme, ekonomických a politických dôsledkoch mnohonásobne predstihla Mečiarovú privatizáciu.

Rovnako taktne pri svojich rečiach o korupcii zabudla, že v najväčšej korupčnej kauze Gorila sú až po uši namočení mnohí jej ideologicky blízki politici od Dzurindu, Mikloša až po Krajniaka

Ale tí sú pani bývalou predsedníčkou správnej rady Nadácie Otvorená spoločnosť zrejme nekritizovateľní, lebo verne slúžili a slúžia záujmom Západu.

Zaujímavé je, že pani Radičovej pri kritike Mečiarovej privatizácie vôbec nevadilo, že sedí v televízii, ktorú vybudoval jeden z Mečiarových privatizérov... 

Po tomto, čo som si pozrela už vôbec nemám záujem počúvať tliachanie ďalšej z radu slúžok USA.

Novoročný príhovor hlavny štátu vypúšťam.

Záverom:

My, ktorí sme chceli samostatnosť Slovenska, my ktorí sme sa 1.1.1993 úprimne tešili z jeho vzniku, sme zároveň chceli, aby to bol štát Slovákov.

Tento štát sa však dostal do rúk únoscov a zlodejov.

Je načase ho vrátiť Slovákom!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME