Skolabuje Západ?
02 | 01 | 2023 I Milan Laca

Americký politik Young varuje po porážke na Ukrajine pred úplným kolapsom Západu.

Západný imperializmus sa skončí v dôsledku zdrvujúcej porážky Spojených štátov a NATO ruskou armádou na Ukrajine, povedal americký politik a kandidát na guvernéra Kentucky Jeffrey Young.
Kolaps príde?

"Západný imperializmus sa zrúti, keď sa zrúti dolár.  USA, NATO a bábková nacistická vláda Ukrajiny budú rozhodne porazené na bojisku. Sankcie Washingtonu nás zasiahnu tak tvrdo, že sa zrúti celá naša ekonomika. Dokonalá búrka,"  napísal na Twitteri.

Šéf NATO vyzval Západ, aby zvýšil výrobu zbraní pre Ukrajinu
Západní spojenci musia v nadchádzajúcich mesiacoch zvýšiť výrobu zbraní, aby plne zabezpečili zásobovanie Ukrajiny vo vojne proti Rusku, uviedol generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg. Počas bojov na Ukrajine sa podľa Stoltenberga spotrebúva... Čítať ďalej
01 | 01 | 2023 | Ivan Mihale/tasr

Aj iní si to myslia? 

Komentátor The American Thinker Rajan Laad poznamenal, že nekontrolovaná podpora ukrajinskej strany sa môže zmeniť na vážne nebezpečenstvo pre Západ, aj pre demokraciu samotnej Ukrajiny. Autor otvorene kritizoval americkú vládu za to, že minula 111 miliárd dolárov daňových poplatníkov na podporu Kyjeva. Svoj postoj odôvodnil tým, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj prakticky zničil demokraciu v krajine.

Nová hrozba
Dôstojník amerického letectva vo výslužbe Christian Orr v článku pre webovú stránku 19FortyFive označil elektromagnetický úder na Spojené štáty za najnebezpečnejšiu vojenskú hrozbu. „Úspešný útok na Spojené štáty by bol katastrofou, ktorú nemožno zmerať ani pochopiť, v skutočnosti bude znamenať koniec sveta, ale Bidenova administratíva s tým nič nerobí,“ vyhlásil autor. 
O čo ide?

Elektromagnetický impulz, spôsobený výbuchom termonukleárnej zbrane v atmosfére, je podľa autora schopný zničiť alebo vážne poškodiť elektrickú sieť a akékoľvek elektronické zariadenia, ako sú počítače a rádiá. Dôstojník kritizoval súčasného amerického prezidenta Joea Bidena za to, že nerobí nič na ochranu Ameriky pred hrozbou elektromagnetického úderu, najmä keď krajiny ako Irán, Rusko a ČínaI majú možnosť spustiť úder na USA ako súčasť svojich vojenských plánov.

Nová ruská hrozba(VIDEO)
Putin povolil spustenie ponorky „Imperátor Alexander III“. Ruský prezident schváli spustenie jadrovej ponorky „Imperátor Alexander III“ na vodu. Obrad prijatia nových lodí do námorníctva sa odohral prostredníctvom videokonferencie. Raketová... Čítať ďalej
30 | 12 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!