TOMU NEUVERÍTE! Predpovede jasnovidca Messinga
04 | 01 | 2023 I Milan Laca

Messingova nová predpoveď: Každý druhý si bude musieť hľadať nový domov! Západ sa pripravuje na januárový útok! 

Predpovede Wolfa Messinga pre Rusko a svet. Na rozdiel od iných svetoznámych jasnovidcov, sú predpovede sovietskeho jasnovidca  Wolfa Messinga jasne štruktúrované podľa rokov. Čo čaká Rusko a svet v roku 2023?

Zvláštny osud

Messing sa narodil v Poľsku v roku 1899. Od 30 rokov vystupoval na najlepších pódiách Európy s vlastnou šou, v ktorej predvádzal svoje mimoriadne schopnosti. V roku 1935 predpovedal začiatok druhej svetovej vojny a porážku Tretej ríše. Messing bol potom nútený utiecť do Sovietskeho zväzu, aby sa vyhol Hitlerovmu hnevu. 

Až do konca života žil v Sovietskom zväze, kde naďalej predpovedal budúcnosť. Vízie Wolfa Messinga sa naplnili. Jedným z jeho najznámejších proroctiev bola  predpoveď o vypuknutí vojny medzi Sovietskym zväzom a Nemeckom a o porážke síl nacistického Nemecka. Keď nemecké jednotky kapitulovali, Messing dostal blahoprajný telegram od Stalina. Vojna sa skončila 9. mája, Messing sa vo svojej predpovedi pomýlil len o jeden deň. Bol aj Hitlerovým osobným poradcom a informoval ho nielen o politických otázkach, ale aj o záležitostiach, týkajúcich sa osobného života Stalina a jeho príbuzných. 

Jasnovidka Elvíra: Čo dobré nás čaká a na čo si treba dávať pozor?
Okrem kedysi veľmi populárnej Giny, či speváčky a lekárky Marcely Laiferovej, sa veštením budúcnosti zaoberá aj veštkyňa Elvíra. Tá Slovensku pre nadchádzajúci rok nepredpokladá veľa pozitívnych udalostí a Slovákov pobáda k zmene myslenia. Čo nás... Čítať ďalej
02 | 01 | 2023 | Eka Balašková

Vystríhal aj Stalina

Varoval Stalina pred možnou smrťou jeho syna Vasilija.  Predpovedal, že lietadlo s členmi hokejového tímu letectva, smerujúce do  Sverdlovska sa zrúti. A tak sa aj stalo. Všetci športovci zomreli, okrem Vsevoloda Bobrova a Vasilija Stalina, ktorý sa na pokyn svojho otca nedostal do lietadla. Jasnovidec predpovedal blížiacu sa Stalinovu smrť počas židovského sviatku. Tiež sa tak stalo. Kým  Židia oslavovali sviatok, 5. marca 1953 zomrel Staôom.

O Rusku

Jeho predpovede o ruskom štáte sa týkajú rôznych aspektov ruského života. Podľa Messinga bude ruský štát v roku 2023 naďalej vyzývať svet a dôvodom bude malé územie na južnej hranici Ruska. Dobytie tejto zeme Rusmi spôsobí celosvetový konflikt, v ktorom všetci zdvihnú zbrane proti Rusku. 

Dnes sú jeho predpovede jasné. Spúšťačom globálneho konfliktu bol Krym a jeho pripojenie k Ruskej federácii. Messing predpovedal, že po anexii Krymu nastanú pre ekonomiku krajiny ťažké časy. Pokles priemyselnej výroby a poľnohospodárstva povedie k nezamestnanosti. Obnova krajiny si vyžiada veľa úsilia, času a obrovských zdrojov.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/12/31/ufo-kontroluje-vojnu-na-ukrajine

Choroby  

Varoval tiež pred rizikami infekčných chorôb, ktoré postihnú značnú časť obyvateľov Ruska. To povedie k ešte horšej ekonomickej situácii. Je možné, že táto Messingova predpoveď sa potvrdí v roku 2023. Napriek masívnej infekcii, šíriacej sa po celej planéte z Číny začiatkom roku 2020, bude Rusko schopné primerane prekonať všetky ťažkosti. 

Navyše po roku 2023 sa v Rusku objaví veľký prorok, ktorý vytvorí nové svetové náboženstvo. Toto duchovné učenie zjednotí ľudstvo. Pod jeho vedením lídri vytvoria nový svetový poriadok bez vojen a konfliktov, mocenských bojov a korupcie. Príde éra blahobytu, o ktorej ľudia tak dlho snívali.

Predpovede pre svet 

Mnohí jasnovidci predpovedajú, že svet je na pokraji tretej svetovej vojny. Wolf Messing predpovedá, že sa tak v roku 2023 určite nestane. Veril, že v prvej polovici 21. storočia by sa Čína mohla vážne zraziť so svojimi susedmi Japonskom a Južnou Kóreou a spustiť na nich jadrový úder. Úlohou Ruska bude vyriešiť konflikt a zabrániť tomu, aby prerástol do svetovej vojny. 

Rusko sa postaví na stranu Kórey a Japonska a obnoví poriadok v tejto časti sveta. Messing predpovedal, že v budúcnosti sa Čína stane superveľmocou. Je možné, že už v roku 2023 prejde časť ruských území do krajiny vychádzajúceho slnka. Wolf Messing však nepovedal, ako sa to stane, či  mierovou cestou, alebo vojenskou.

Amerika

Čo sa týka Ameriky, Messing predpovedá nie príliš svetlú budúcnosť. USA prestanú byť mocnou a vedúcou krajinou. Vo svojich prognózach spomína Ukrajinu a Bielorusko. 

Predpovedá, že konfrontácia medzi Ruskom a Ukrajinou sa skončí v roku 2023. Obe krajiny vyriešia všetky konflikty medzi sebou. Bielorusko bude môcť využiť svoju geografickú polohu na zlepšenie svojej ekonomiky. Konflikty s hlavnými svetovými mocnosťami netreba očakávať.

Aké proroctvá zanechal svetu stredovek? Nepotešia vás!
Obrovské balvany sa objavili z vody, stredoveké proroctvá. Európania tento rok videli „hladné kamene“. V stredoveku boli predzvesťou sucha, ktoré sa v tých časoch považovalo za skutočný koniec sveta. Boli aj iné zlé znamenia. Dokonca aj kamene... Čítať ďalej
29 | 12 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!