P. C. Roberts: Rok 2023 prinesie Ukrajine skutočný boj
02 | 01 | 2023 I Ivan Mihale

A čo prinesie Západu? Šťastný Nový rok zostane iba prianím, píše  bývalý zamestnanec Bieleho domu  Paul Craig Roberts. Tvrdí, že to boli ľahostajní Američania, ktorí umožnili priblížili svet k vojne.

Jeho názor prinášame v plnom znení.

Zničením dôvery partnera vtiahli vojnovo naladení západní „vodcovia“ svoje nič netušiace národy do vojny s Ruskom.

"Priznaním Merkelovej a Hollanda bola zrada urobená normou " povedal Konštantín Kosačev, člen Rady Ruskej federácie.

Položme si otázku: Prečo asi Merkelová a Hollande urobili toto preukazné priznanie? Dôvodom môže byť skutočnosť, že sa stali obeťou západnej propagandy, hlásajúcej, že Ukrajina, vyzbrojená západnými zbraňami, vojnu s Ruskom vyhráva. A tak sa rozhodli pripísať si na tej výhre aj svoj vlastný diel zásluh.

Rusko satanskému Západu uverilo a nechalo sa Minskou dohodou obalamutiť. Čo môže poslúžiť ako dôkaz skutočnosti, že Rusku a veci mieru sa rokovania so Západom kruto nevyplácajú

„Správanie Washingtonu a jeho spojencov v roku 2022 sú posledným varovaním všetkým národom o tom, že s anglosaským svetom nemožno uzatvárať žiadne dohody. Pretože tento svet nie je nikým iným, než zlodejom, podvodníkom a falošným kartovým hráčom, od ktorého môžete očakávať čokoľvek. Odteraz sa bez neho zaobídeme a budeme čakať, až sa na Západe chopí moci nová generácia rozumných politikov. Dnes tam nie je nikto, s kým by sme mohli o čomkoľvek rokovať“ (Dmitrij Medvedev, podpredseda Bezpečnostnej rady Ruskej federácie a niekdajší ruský prezident).

No a ďalší politickí analytici hovoria to isté, čo hovorím aj ja už roky. Tu napr. John Mearsheimer:

„Rusi sa nehodlajú stiahnuť a hrať mŕtvych. Hodlajú poraziť Ukrajincov a za tým účelom pritiahnu na bojisko veľké delá. Keď sa veľká mocnosť cíti byť ohrozená… sú Rusi ochotní odstrániť všetky prekážky, ktoré by im mohli zabrániť v snahe zvíťaziť… Treba porozumieť, že to, o čom tu hovoríme, je situácia jadrovo vyzbrojenej veľmoci – ktorá vidí, že je zahnaná do kúta .A že to, o čo sa s ňou hrá, nie je ničím menším ako existenčnou hrozbou. A toto ich vedomie predstavuje skutočné nebezpečenstvo“.

K čomu ja dodávam: Boli to ľahostajní Američania, ktorí umožnili vojnových Demokratom ukradnúť prezidentské voľby a priblížiť svet k vojne.

AUTOR: P. C. Roberts

Bývalý zamestnanec Bieleho domu: "Rusko musí vyhrať."
Bývalý zamestnanec Bieleho domu Roberts: podnecovanie krízy na Ukrajine povedie k jadrovej vojne Kroky USA a NATO na Ukrajine zvyšujú riziko jadrovej konfrontácie, napísal na svojej webovej stránke Paul Craig Roberts, bývalý predstaviteľ Bieleho... Čítať ďalej
12 | 12 | 2022 | im

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!