Hasiči boli v pohotovosti aj počas Vianoc. Pozrite, pri akých udalostiach museli zasahovať
27 | 12 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Hasiči zaznamenali na Štedrý deň a počas ďalších dvoch dní celkom 152 udalostí rôzneho charakteru, pri ktorých bola potrebná ich pomoc. Celkový počet výjazdov bol počas vianočných sviatkov nižší ako v obvyklé dni ich služby. TASR o tom informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Katarína Križanová.

Na Štedrý deň boli privolaní v 56 prípadoch. "Z toho najviac pri technických výjazdoch (25–krát) a 11–krát zasahovali pri dopravných nehodách," priblížila hovorkyňa. K požiarom boli vyslaní 15-krát, pri ekologických výjazdoch zasahovali päťkrát.

Ďalší deň zasahovali 53-krát. "Ich pomoc bola potrebná pri 20 požiaroch, 18-krát boli vyslaní k technickým udalostiam, 13-krát zasahovali pri dopravných nehodách a vykonali tiež dva výjazdy k ekologickým udalostiam," dodala Križanová.

Na Druhý sviatok vianočný sa počet výjazdov hasičov znížil na 43. "Zasahovali pri 18 technických udalostiach a siedmich dopravných nehodách, 15-krát bola ich pomoc potrebná pri požiaroch, trikrát boli vyslaní k ekologickým výjazdom," spresnila.

25 dňová práca vyšla nazmar kvôli ožratému idiotovi (FOTO)
"Nie o fotkách, ale o ľuďoch. Som veľmi smutný z toho čo sa stalo. Naša 25 dňová práca vyšla nazmar kvôli ožratému idiotovi, ktorý "hrdinsky " zničil a pohanil symbol Vianoc. Rovnaká výčitka padá aj na prizerajúcich sa, že mu v tom nezabránili.... Čítať ďalej
26 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

akujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!