Richard Sulík je politicky vydieraný
26 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Štátny rozpočet na rok 2023 prešiel aj s hlasmi poslancov strany SaS, ktorí ho doteraz odmietali ako zlý. Zaujímavé ne tom všetkom je reakcia Igora Matoviča po hlasovaní o rozpočte. Podľa neho vraj SaS schválila rozpočet v takej podobe, v akej ho pripravil on, Matovič, ako minister financií. SaS podľa Matoviča týmto "saltom mortale," zaprela samú seba," hodnotí Marián Kéry, Smer - SD.

Čo hovoríte priatelia na tento názorový (ne)prevrat Richarda Sulíka a jeho strany? Pýta sa Mairán Kéry, člen strany SMER - SD, ktorého názor zverejnený na sociálnej sieti prinášame v plnom znení.

Richard Sulík je politicky vydieraný

Keď sám Igor Matovič povie, že Sulíkovci podporili niečo, čo de facto v tej istej podobe dlhé týždne odmietali podporiť, musí na tom byť kusisko pravdy. Ale aj bez tohto tvrdenia (ne)dôveryhodného Igora Matoviča v SMER-SD tušíme, čo stojí nad zúfalou zmenou názoru Richarda Sulíka.

Náš predseda Robert Fico to otvorene zhrnul na tlačovej konferencii pred hlasovaním o rozpočte. Všetko nasvedčuje tomu, že Richard Sulík je politicky vydieraný, a síce zo strany práve Igora Matoviča a špeciálneho prokurátora Daniela Lipšica.

Nezvyčajné tvrdé vyhlásenie Rumunov k Ukrajincom!
V súvislosti s novým ukrajinským menšinovým zákonom vydalo ministerstvo zahraničných vecí v Bukurešti nezvyčajne tvrdé vyhlásenie. V súvislosti s novým ukrajinským menšinovým zákonom, ktorý minulý týždeň prijali v Kyjeve a ktorý podľa maďarských... Čítať ďalej
26 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Stačilo pár dní a v SaS zmenili od podlahy názor

Vravia, že rozpočet sa zmenil a oni ho môžu podporiť. Hm, čo sa babe chcelo, to sa jej aj prisnilo.

Zoberme si taký deficit. Matovičov rezort ho navrhol vo výške 8 miliárd eur. Zmenilo sa dačo? Nič. Naďalej zostal obrovský, podobný ako v pôvodnom návrhu. A tých niekoľko zmien, ktoré v rozpočte upiekli na poslednú chvíľku? Ako je typické pre túto vládu, väčšinu prijali škandalózne bez predchádzajúcej debaty, pričom efekt je a bude sporný.

Napríklad zrušenie koncesionárskych poplatkov pre RTVS. Apriori je možné aj o tomto debatovať. Ale tu sa zoštátňuje verejnoprávna televízia bez predchádzajúcej odbornej diskusie.

Kto môže mať väčší záujem, aby RTVS hrala podľa jeho nôt, ako práve Sulík, Matovič a Heger?

25 dňová práca vyšla nazmar kvôli ožratému idiotovi (FOTO)
"Nie o fotkách, ale o ľuďoch. Som veľmi smutný z toho čo sa stalo. Naša 25 dňová práca vyšla nazmar kvôli ožratému idiotovi, ktorý "hrdinsky " zničil a pohanil symbol Vianoc. Rovnaká výčitka padá aj na prizerajúcich sa, že mu v tom nezabránili.... Čítať ďalej
26 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

SaS si kope vlastný hrob

Akoby nemali cit pre realitu. Najnovší prieskum agentúry Focus im nameral len niečo okolo 5,5%. V aktuálnom rozhovore pre Denník N sa Sulík vyjadril takto: „Vedeli sme, čo robíme, iba ste tomu nerozumeli a nemohol som to hovoriť na rovinu.“ A dodal aj to, že ponuku Hegerovi na novú „76-ku“ zobral už zase späť, lebo vraj „dôležití ľudia v klube SaS boli proti.”

Sulík aj Matovič, všetko jedno.

Obaja sú egomaniaci, ktorí sa pozerajú len na seba a keď je zle, dokážu sa navzájom asi aj vydierať. Verím tomu, že ľudia im nielen v prieskumoch, ale najmä vo voľbách ukážu sebavedomý palec dolu, jasne pod 5%. Nič iné si nezaslúžia.

Ešte raz zopakujem slová Borisa Kollára, ktorý tým presne pomenoval situáciu v koalícii, ktorej je členom: Psychiatria.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť ZDIEĽANÍM našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na ZDIEĽAŤ. ĎAKUJEME!