Vianočné zamyslenie: Čo sa to preboha deje so Sulíkom? (VIDEO)
24 | 12 | 2022 I Ivan Mihale

Poslanci Národnej rady (NR) SR schválením štátneho rozpočtu na rok 2023 odvrátili ohrozenie doručenia pomoci pre občanov. Povedal to Heger na tlačovej konferencii spolu s Richardom Sulíkom. My sme si však všimli niečo iné. Je Sulík iba unavený? Alebo to je predzvesťou niečoho vážnejšieho? 

Heger dokonca podčiarkol, že schválenie rozpočtu je vianočný darček pre občanov. V rozpočtovom provizóriu by štát napríklad nemohol dotovať dodávateľom ceny energií pre domácnosti.

Zrejme unavený Richard Sulík na tlačovke spolu s Eduardom Hegerom predvádzal naozaj zaujímavé veci a doslova dopísmena ani nevedel kde je. Triaška, tiky a zároveň zaspavanie šokuje ľudí na celom Slovensku. Táto úroveň reprezentuje nás Slovákov.

Komentátor Repa: Čo sa upečie v Sulíkovej piecke
Chvíľu ešte počkajme, čo sa upečie v Sulíkovej piecke, možno budeme prekvapení…Citát komentátora denníka Pravda, Marián Repa Názorový článok komentátora denníka Pravda, Mariána Repu, s názvom Koniec psychiatrie zverejnený v denníku Pravda,... Čítať ďalej
23 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Foto: TASR
Foto: TASR
Foto: TASR
Foto: TASR
Foto: TASR
Foto: TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!