Anna Belousovová: Cynické monštrá bez citov a ľudia padajú na hu.u
16 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Ak by občania mohli nazrieť za oponu a uvideli by skutočnú tvár slovenskej politiky, asi by tu bola REVOLÚCIA so všetkým, čo k nej patrí. Ľudia padajú doslova na hubu a v januári nás čaká extrémne zdražovanie. Zaujíma to vôbec niekoho z politikov popri tých hádkach o korytá?" Citát Anna Belousovová

"Priznám sa, že ten parlamentný cirkus okolo pádu vlády tieto dni nejako zvlášť nesledujem," píše Anna Belousovová na sociálnej sieti.

Hlúpe reči a výhovorky politikov ju už unavujú a je presvedčená, že každý, kto nie je totálny idiot, musí predsa vidieť, že táto vláda nie je schopná riadiť štát.

Názor Anny Belousovovej preberáme v plnom znení.

Vyše dvoch rokov doslova ničia Slovensko a spôsobujú škody, ktoré pocítia ďalšie generácie.

Nemyslím si, že Matovič a spol. sú až takí blázni, aby si neuvedomovali, čo robia.

Vedia to veľmi dobre!

Ale oni kašlú na Slovensko, hlboko kašlú na nás občanov.

Jediné čo ich zaujíma sú ONI sami. Ich dobre miesta, peniaze bez práce a pocit moci.

A kvôli tomu už obetovali aj životy ľudí a obetujú ďalšie.

Sú to cynické monštrá bez citov

Navzájom sa vydierajú, kšeftujú medzi sebou, majú plné papule akože vzletných rečí o spoločnom dobre a v skutočnosti im ide len o válovy. Tie svoje svinstvá sa snažia baliť do inteligentných rečí.

Oni sú vraj bojovníci s mafiou a korupciou

Mafiáni a korupčníci bojujú proti sebe ?!

Tomu máme veriť?!

Ak by občania mohli nazrieť za oponu a uvideli by skutočnú tvár slovenskej politiky, asi by tu bola REVOLÚCIA so všetkým, čo k nej patrí.

Ľudia padajú doslova na hubu a v januári nás čaká extrémne zdražovanie.

Zaujíma to vôbec niekoho z politikov popri tých hádkach o korytá?

NAJNOVŠIE VÝSLEDKY PRIESKUMU! Takto by dopadli voľby v decembri
Ak by sa voľby do Národnej rady SR konali začiatkom decembra, vyhrala by strana Hlas-SD so ziskom 20,2 percenta. Nasleduje Smer-SD so 16,1 percenta a Progresívne Slovensko s 11,8 percenta hlasov. Vyplýva to z prieskumu agentúry AKO pre TV... Čítať ďalej
16 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Potrebujeme vašu podporu, ktorú nám môžete prejaviť zdieľaním našich článkov. Myslite na to a po prečítaní článku kliknite na zdieľať. ĎAKUJEME!