Madam posiela svojich tajtrlíkov do liberálnych médií!
03 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

Jeden z najpopulárnejších opozičných slovenských politikov, mág sociálnych sietí a poslanec NR SR, ktorý bol vylúčený zo sociálnej siete Facebook ticho neostal. Je v kurze, aj napriek tomu, že mu účet zablokovali! Presunul sa inam, čo jednému zo zamestnancov "hradu," prekáža! Poslanec je podľa neho nebezpečený a všetci čo ho čítajú sú radikalizovaní! 

Poslancovi NR SR, Ľubošovi Blahovi (SMER - SD), zablokovali účet na sociálnej sieti Facebook v júni. Jeho účet sledovalo približne 174 sledovateľov o ktorých Blaha mal prísť.

Blaha nezaváhal a presunul sa na sociálnu sieť Telegram, kde je počet jeho sledovateľov podstatne nižší, v súčasnosti ich je približne 31 tisíc, ale jeho názory sú medzi jeho sledovateľmi rovnako obľúbené, ako v minulosti.

Na tento fakt reagoval pre portál Startitup aj Jakub Goda, zamestnanec prezidentského paláca.

„Dnes už neplatí, že keď vás vypne Facebook, tak úplne skončíte. On si našiel novú platformu a má tam priestor ďalej publikovať, prípadne na nej rásť. Avšak v porovnaní s jeho niekdajším pôsobením na Facebooku je jeho zásah násobne menší,“ uviedol pre Startitup odborník na sociálne siete a dezinformácie Jakub Goda, ktorý aktuálne pôsobí v komunikačnom tíme prezidentky Zuzany Čaputovej.

Blaha vypnutie na Facebooku podľa Godu značne pocítil a obmedzuje to jeho zásah na internete. Expert za alarmujúce považuje fakt, že na Telegrame sa pohybuje viac radikalizovaná časť obyvateľstva a Telegram podľa neho obľubujú konšpirátori a dezinformátori.

Šéf RTVS Ľuboš Machaj aj o Igorovi Matovičovi! ODPADNETE!
Ešte stále nie je koniec! Šéf RTVS má ešte stále čo povedať! Nielen k vyhadzovu, ktorý nastal po odvysielaní prejavu predsedu opozičnej strany Smer Roberta Fica, dňa 17. novembra, ale aj k Igorovi Matovičovi (OĽaNO). Odpadnete, čo si o ministrovi... Čítať ďalej
03 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Blaha na Godove vyjadrenie reagoval na Telegrame

"Tak toto je fór. Ultraliberálny plátok Startitup píše, že ste extrémne nebezpeční - vy, priatelia, ktorí ma čítate.  Vraj ste zradikalizovaní a to je ešte horšie, ako keď som bol na Facebooku. A viete, aký "expert" túto úžasnú múdrosť tvrdí?" uviedol Blaha v úvode príspevku.

"Sadnite si, lebo vás od smiechu hodí o zem. Čaputovej zamestnanec Jakub Goda. Ten, čo mi vybavil likvidáciu na Facebooku. Na pokyn urazenej Čaputovej, ktorá neznesie politickú kritiku," dodal.

"A teraz madam posiela svojich tajtrlíkov do liberálnych médií, aby kričali, že Blaha na Telegrame je extrémne nebezpečný. Ona je mnou vážne posadnutá," myslí si Blaha.

"Pani prezidentka, kľud, som šťastne ženatý, vy máte svojho "prezidenta Rizmana", už toho svojho besného psa Godu upracte späť do búdy, už ste naozaj trápni. Obaja," konštatuje Blaha.

"Na mojom Telegrame sú dobrí a múdri ľudia, ktorým na rozdiel od vás záleží na Slovensku. Neurážajte ich. Na rozdiel od vás nezarábajú 15 tisíc mesačne za to, že slúžia viete-komu... Ale je dobre, že z nás máte strach - áno, rastieme. Nás nezastavíte," končí Blahov príspevok na Telegrame.

KADYROV UKÁZAL, AKO SA Čečenci SPRÁVAJÚ k ukrajinským vojakom
Čečenský vodca Ramzan Kadyrov vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti Telegram, reagoval na pápežove slová. Pápež František v rozhovore, ktorý bol zverejnený nedávno hovoril o svojom postoji k vojne na Ukrajine. "Keď hovorím o Ukrajine, tak... Čítať ďalej
03 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik