Nicholsonová v tom má JASNO: Fico a Matovič sú EXTRÉMISTI, ľudia sú OVCE a prezidentka by mala byť blahoslavená
01 | 12 | 2022 I Diana Zaťková

NEBUĎ OVEČKA DOCENTA FICA! Takto začala svoj status na sociálnej sieti europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Nazvala lídra opozície Roberta Fica aj Alainom Delonom slovenskej politiky! Ale nemýlte sa, nebol to kompliment. Neskôr zmenila rétoriku a z Fica je zrazu nenásytný ľstivý starý politický vlk! Komplimenty však skladala v inom statuse... Začala spievať ódy na prezidentku Zuzanu Čaputovú. Takže zo všetkých vyjadrení europoslankyne vyplýva, že voliči Fica sú ovce a kto sa neklania pred prezidentkou, ktorá zastáva jednoznačne atlantské záujmy a nie tie naše, tak by sa mal hanbiť.

Kto tu tára nezmysly, šíri dezinformácie a popiera fakty?

"Doc. JUDr. Robert Fico býval výborným študentom práva, zväzákom, komunistom, zástupcom Slovenska pred Európskym súdom pre ľudské práva a popri Migašovi pôsobil v SDĽ ako Alain Delon slovenskej politiky. Ospravedlňujem sa Delonovi," napísala Nicholsonová v úvode jedného zo svojich vydarených statusov.

Podľa europoslankyne Fico vo svojich politických začiatkoch hovoril s novinármi k veci, odpovedal na otázky a držal sa faktov. "Zdalo sa, že vedel o čom hovorí. Viem to, lebo som bola novinárka a robila som s ním množstvo rozhovorov,"spomína na mladosť Nicholsonová.

Podľa političky však Fico dnes "tára nezmysly, šíri dezinformácie a popiera fakty. Prokuratúra aj vyšetrovacia komisia dospeli k záveru, že generála Milana Lučanského NIKTO nezavraždil. Spáchal samovraždu, cudzie zavinenie vylúčili. Docent Fico vyhlásil, že aj tak bude naďalej tvrdiť, že generál Lučanský zomrel za záhadných okolností."

Chceli by sme na tomto mieste upozorniť političku, že rozhodnutie Krajskej prokuratúry v Prešove označil zástupca rodiny Lučanských europoslanec Miroslav Radačovský za ŠKANDÁL! Krajská prokuratúra totiž akosi ZABUDLA oznámiť splnomocnenému zástupcovi poškodenej strany o tom, že vôbec vyniesla nejaké rozhodnutie. Takto sa to teda má na Slovensku robiť?

"O tom, že malo byť ukončené vyšetrovanie vo veci gen. Lučanského Krajskou prokuratúrou v Prešove, som sa dozvedel z medializovaných správ. Žiadne rozhodnutie ako splnomocnenému zástupcovi poškodenej strany mi nebolo doručené. Nepoznám jeho obsah, formu a preto sa k nemu nemôžem vyjadriť," uviedol na sociálnej sieti Radačovský. Europoslanec zároveň upozornil, že brífing, uskutočnený vedením Krajskej prokuratúry v Prešove, nie je rozhodnutím vo veci.

Zástupca rodiny SOPTÍ: Neobjektívny a ŠKANDALÓZNY brífing o smrti Lučanského!
Škandál! Krajská prokuratúra v Prešove v piatok vydala vyhlásenie, že rozhodla v prípade smrti bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského. Vylúčila cudzie zavinenie a zamietla sťažnosti k zastaveniu vyšetrovania zo strany Úradu inšpekčnej... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Poskladáme sa na politické vzdelanie pani Nicholsonovej?

Nicholsonová si napriek týmto faktom kladie otázky, "prečo sa vzdelaný právnik Fico správa ako trucovité decko, ktorému 5x vysvetlíš, že zem je guľatá a ono stále vykrikuje: AJ TAK budem naďalej tvrdiť, že zem je doska! Je taký hlúpy? NIE. Je hluchý k dôkazom a k záverom odborníkov? NIE", skonštatovala europoslankyňa.

Podľa nej Fico iba potrebuje manipulovať ľudí. "Je ako vlk oblečený za slovenského baču, ktorý pasie vlastné ovečky - on im píska, oni skáču, dávajú mu mlieko, vlnu aj HLAS. A on sa rehoce z ich jednoduchosti a vždy po voľbách časť z nich zožerie alebo aspoň zoderie z kože. Je to len jeden nenásytný ľstivý starý politický vlk, ktorý sa prefíkane tvári, že je jeden z vás a kŕmi vás hoaxami ako kokaínom. A potom vás má v hrsti ako díler narkomana a zarába na vašej závislosti." Zdá sa, že politička v Bruseli už aspoň nejaké skúsenosti pochytila. Ak už nie diplomatické a politické, tak aspoň skúsenosti s kokaínom.

A v drogovom duchu tento svoj status aj uzavrela: "Lajna Kaliňáka a Fica sa mala dávno skončiť. Držia ich pri živote Žilinka a ovečky. So Žilinkom sa musí vysporiadať vláda a prezidentka. A vy ostatní proste len nebuďte ovečky docenta Fica."

NESCHOPNÉ nové vedenie! RTVS si nedokáže urobiť poriadok?
Tak sa zdá, že nové vedenie verejnoprávnej televízie nemá absolútne prehľad o tom, čo sa vysiela. Asi preto miesto inštrukcií čo má ísť do éteru, zvolilo taktiku kritiky post factum. Vyzerá to tak, že sa ešte budeme baviť. Rada RTVS skritizovala... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Diana Zaťková

Ďalší príspevok Nicholsonovej na facebooku sa však niesol v úplne inom duchu

"Veľa ľudí hejtuje Zuzanu Čaputovú, lebo sa pozerajú len na to, KTO hovorí a nie ČO hovorí," myslí si politička a nabáda ľudí, čiže tie ovce z predošlého príspevku, aby si otvorili mysle a začali počúvať. 

Podľa Nicholsonovej by ste pri počúvaní prezidentských prejavov zistili, že sa hlava štátu "bije sa za chudobných a zraniteľných ľudí, ktorí ju nikdy nevolili. Chce byť aj ich prezidentkou. Bije sa za svojich vlastných hejterov. Tí, ktorí píšu vulgárne a nenávistné komentáre sú práve tí frustrovaní, nešťastní občania s nedostatkom vzdelania, ohrození chudobou, ktorých práva chráni. Bije sa za voličov extrémistov Fica, Uhríka, Mazureka, Kotlebu a už aj Matoviča. Pretože sú to práve sklamaní ľudia, ktorí sa najviac utiekajú k extrému a vytvárajú antisystém, pretože vláda na nich ukážkovo kašle. Bije sa za obyčajných ľudí, ktorým sa nedostáva kvalitnej zdravotnej starostlivosti. Nesnaží sa zachraňovať životy a zdravie bohatých, lebo tí sa budú liečiť vo Viedni a v Prahe, keď u nás nebudú lekári. Bojuje za tých chorých, ktorí zomierajú ešte predtým ako sa dostanú na CT alebo na operáciu. Bojuje za deti z obyčajných rodín, lebo tie sa vďaka nášmu členstvu v EÚ dostávajú na zahraničné školy cez program Erasmus. Deti z bohatých rodín budú študovať na špičkových školách aj bez Erasmu. Rodičia detí, za ktoré sa prezidentka bije, pritom budujú antisystém a volia strany, ktoré rúcajú demokraciu a chcú nás dostať z EÚ. Bojuje proti dezinformáciám, ktoré ohrozujú demokraciu. A opäť sa bije za tých ľudí na Slovensku, ktorým sa nedostalo kvalitného vzdelania, a preto nedokážu kriticky rozlíšiť medzi hoaxom a nespochybniteľným faktom." 

Z toho nám vlasne vyplýva, že každý, kto sa nebije za prezidentku Čaputovú je frustrovaný, nešťastný človek s nedostatkom vzdelania, ohrozený chudobou. A ešte k tomu volič extrémistov. Takže pani europoslankyňa vlastne pomenovala 20 percent dospelej spoločnosti. Čiže približne  milión Slovákovsú podľa nej nevzdelanci...Gratulujeme pani Nicholsonová. Asi sa vám naozaj títo nevzdelanci budú musieť poskladať aspoň za kurz slušného správania!

AKTUÁLNE! NAKA obvinila Jaroslava Haščáka a ďalších!
Podľa informácií, ktoré zverejnila stránka Startitup vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil celkovo 7 ľudí! Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry vzniesol obvinenie siedmim ľuďom minulý týždeň v stredu. Jaroslava Haščáka, Jiřiho... Čítať ďalej
01 | 12 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik