Dagmar Kramplová: Prozápadná vláda bláznov začala kampaň!
30 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Tri štvrtiny volebného obdobia má Čaputová dnes za sebou a cíti, že jej a ďalším sorosovským poskokom zamestnaným v prezidentskom paláci tečie do topánok, tvrdí Dagmar Kramplová, podpredsedníčka strany SNS. Je presvedčená, že Sorosovci, mimovládky a liberálni extrémisti začali boj o prezidentský palác. Otázkou podľa nej je, či im dovolíme znovu ho obsadiť.

Prezidentka Zuzana Čaputová predniesla v utorok v Národnej rade SR svoju správu o stave republiky. Upozornila v nej aj na hrozbu, že politická kríza prerastie do vážnej krízy demokracie. V takom prípade bude podľa nej lepšie umožniť občanom nanovo si vybrať svojich volených zástupcov. 

Kramplová je presvedčená, že je úplne zbytočné dopodrobna rozoberať Čaputovej Správu o stave republiky. Podstatné podľa nej je to, čo sa nachádza za tým, čo Čaputová rozprávala na pôde parlamentu.

Správu o stave republiky podľa Kramplovej treba vnímať, ako začiatok zúfalého pokusu o záchranu prezidentského úradu pre sorosovcov aj v nasledujúcom volebnom období!

"Prezidentské voľby čakajú Slovensko v marci 2024, teda približne o 15 mesiacov. Tri štvrtiny volebného obdobia má Čaputová dnes za sebou a cíti, že jej a ďalším sorosovským poskokom zamestnaným v prezidentskom paláci tečie do topánok. Toto, čo dnes Čaputová predviedla, treba čítať ako začiatok zúfalého pokusu Čaputovej o záchranu prezidentského úradu pre sorosovcov aj v nasledujúcom volebnom období!" Vysvetľuje Kramplová.

Tažká PORÁŽKA LIBERÁLOV! „Neplač Daniel! Neplač Zuzana!"
Generálny prokurátor Maroš Žilinka paragrafom 363 zastavil stíhanie Fica, Kaliňáka a spol. Zrušil aj celé vyšetrovanie, a tak bývalý trojnásobný premiér Robert Fico a bývalý minister vnútra Robert Kaliňak sú očistení. Liberáli z celého Slovenska... Čítať ďalej
30 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Čaputová je spoluzodpovedná za oslabenú dôveru v štát

Čaputová podľa Kramplovej zabudla, že za oslabenú dôveru v štát je sama spoluzodpovedná opakovaným ignorovaním oprávnených požiadaviek občanov!

"Čaputová to dobre vie, prečo požiadavky občanov ignorovala!" Myslí si Dagmar Kramlová.

"Robila to v snahe ochraňovať súčasnú vládu, lebo nikto by lepšie neslúžil záujmom západných ambasád, ako táto robí súčasná vláda bláznov a zahraničných agentov!" Zdôrazňuje podpredsedníčka strany SNS.

Kramplová poukazuje na to, že Americká ambasáda nepotrebuje, aby prišla vláda, ktorá by napríklad stopla dodávky zbraní na Ukrajinu, odmietla obrannú dohodu, alebo by povedala vedeniu EÚ, že nebude nakupovať americký skvapalnený plyn a tak Čaputová opakovane túto vládu zachraňovala, čím si však sama proti sebe sama poštvala občanov SR!

ŠOK! Vzdáva sa ČAPUTOVÁ funkcie?
Plánuje sa prezidentka Zuzana Čaputová vzdať prezidentskej funkcie? Nie, toto nie je dezinformácia. Sama to uviedla v utorok, v pléne slovenského parlamentu, so svojou „októbrovou“ Správou o stave Slovenskej republiky. Čo konkrétne uvidela? Svitá... Čítať ďalej
30 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Dnes je už jasné, že táto prozápadná vláda bláznov skôr alebo neskôr skončí a Čaputová si je toho tiež vedomá, myslí si Kramplová

Kramplová je presvedčená, že keď hovorí o oslabenej dôvere v štát a kritizuje za to vládu, robí to len preto, aby sa pred občanmi sama vyvinila a pokúsila sa zachrániť prepad jej vlastnej dôveryhodnosti.

"Lebo veď prezidentské voľby sa blížia a ona aj jej kolegovia z mimovládok cítia obavy zo straty prezidentského úradu, ktorý je dnes hlavným exponentom a šíriteľom liberálno extrémistickej agendy!" Vysvetľuje.

Kramplová je presvedčená, že toto je zo strany Čaputovej len začiatok jej kampane, v ktorej bude kritizovať vládu, ktorú sama najskôr zachraňovala

"Takéto divadlo pred občanmi je však rovnako falošné ako jej koncipientská prax. Ostatné nezmysly z tejto tzv. správy o stave republiky netreba ani komentovať, choromyselné liberálno extrémistické názory Zuzany Čaputovej pochádzajúcej zo sorosovských mimovládok sú notoricky známe," myslí si Kramplová.

"Pre záchranu Slovenska je našou povinnosťou spraviť všetko pre to, aby sorosovci z prezidentského paláca po najbližších prezidentských voľbách vypadli!" Dodáva v závere príspevku na sociálnej sieti podpredsedníčka strany SNS, Dagmar Kramplová.

SLOVENSKÁ REALITA: Chudoba, bieda a POKRYTECTVO A CYNIZMUS hlavy štátu
"Prejav bol taký, ako je ona sama," reaguje Anna Belousovová na Správu o stave republiky, ktorú predniesla prezidentka Zuzana Čaputová. Je presvedčená, že to nebola žiadna správa o reálnom stave našej spoločnosti a ohavné bolo, ako sa obula do... Čítať ďalej
30 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik