Aký darček na Vianoce býkovi a aký škorpiónke? Dajte si poradiť
30 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Občas nás Vianoce vedia poriadne potrápiť. To vtedy, keď nevieme, aký darček zaobstarať niekomu blízkemu. Veď mama vám povie, že má všetko, čo potrebuje a dedkovi určite nechcete venovať len nejaké ponožky... 

Aj tu môže poradiť horoskop, vlastne znamenie, v ktorom sa obdarovaný narodil. Času máte ešte relatívne dosť, už dnes sa môžete nechať inšpirovať.

Baran

je zväčša dynamický, športovo založený, miluje pohyb, akciu a súťaživosť. Ak chcete dobrý darček pre toho "svojho barana", určite nič nepokazíte zážitkovým, alebo extravagantným darčekom. Pánovi zoskok padákom či let balónom, dáma určite ocení extravagantný kúsok do šatníka.

Býk

Dá sa charakterizovať, ako citovo vyrovnaný, silný pôžitkár. U mužov nič nepokazíte ručne vyrobenou, kvalitnou čokoládou, či šperkom z bieleho zlata, no ten určite poteší aj ženu. Tej spokojne venujte voňavú sviečku, či kvalitnú kozmetiku.

Pixabay.com

Blíženec

Nepokojné znamenie, ktoré miluje cestovanie a počas neho improvizáciu. Nie každý však môže darovať letenky do vytúženej destinácie, poteší však aj cestovateľský denník, kvalitný kufor, či tašku na príručnú batožinu. Dáme určite dobre padne cestovné balenie jej obľúbenej kozmetiky.

Rak

Ľudia narodení v tomto znamení myslia skôr na iných, preto si sami "nedoprajú". Ak je to váš blízky, určite viete, čo by rád vlastnil, no "nepotrebuje" to. Máloktorý rak pohrdne lístkami do divadla či galérie, naopak, nezaujmete ho niečím adrenalínovým.

Lev

Toto znamenie je znamenie vládcov. Vedia oceniť netradičné darčeky, určite aj čas, ktorý strávite pri ich výrobe. Takže ak ponožky, tak jedine vlastnej výroby. Niečo, čo je výnimočné. Ženy ocenia niečo na udržiavanie ich vlasov, muža poteší kožený doplnok.

Ján Baránek: Len hlupák si myslí, že v tejto situácii niekto nahradí Putina
Politický analytik RNDr. Ján Baránek bol hosťom Rasťa Ekkerta, kde spolu v relácii Bez cenzúry prebrali hlavne svetovú politickú situáciu. Tú ovplyvňujú ako voľby v USA, ktoré sa zrejme chystajú na zmenu politického vedenia, ale aj pokračovanie... Čítať ďalej
29 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Panna

Nečakajú honosné dary, sú skromné a veľmi nevedia prejaviť city. Znamenie panny je väčšinou charakterizované šetrnosťou, preto nič nepokazíte peniazmi v obálke, či darčekovou poukážkou. Poteší ju však vkusný a štýlový doplnok do domácnosti.

Váhy

Toto znamenie má rado pohodu a harmóniu, na druhej strrane váhy často sami nevedia, čo vlastne chcú, preto je aj výber ich darčeka náročný. Ak ich ale chcete potešiť, venujte im darček, ktorý si užijú v dobrej, možno aj vašej spoločnosti. Váhy ocenia spoločné zážitky.

Škorpión

Je veľmi ťažké odhadnúť, čo by ho potešilo, keďže je vraj tajnostkár. Mužovi knihu, prípadne prístup na stránky s filmami, žene prírodnú kozmetiku. To sú darčeky, s ktorými by ste u škorpiónov mohli mať úspech.

Strelec

Ľudia narodení v znamení strelca sú dynamickí, milujú dobrodružstvo a kreativitu. Tomuto znameniu určite nevenujte hrnce, či príbory - bude to vnímať, ako pokus o jeho "uzemnienie", zmenu. Poteší sa niečomu zážitkovému, s adrenalínovými prvkami.

Kozorožec

Väčšina kozorožcov si potrpí na kvalitu. Sú to ľudia, ktorí sa obliekajú skôr konzervatívne a tak ak im chcete ako darček obohatiť šatník, tak niečím vkusným, v tlmených farbách. Potešia kožené dekorácie - zápisník či diár, možno obal na dokumenty.

pixabay.com

Vodnár

Kamarátske, rodinne založené znamenie. Nikdy nejde s davom a miluje novinky. Preto ak ho chcete obdariť, nič nepokazíte technickou vychytávkou, ak je ten váš vodnár milovníkom kníh, poteší ho motivačná literatúra, či dobrá detektívka.

Ryby

sú skôr melancholické, zasnívané znamenie. Nepotrpia si na drahé darčeky, skôr ocenia niečo osobné. Môže to byť kalendár s vyznačenými sviatkami členov rodiny, ale poteší sa aj ponožkám, ak ich upletiete vy - bude ich vnímať ako osobný darček, ktorý je originál pre neho.

Prečo Gott odmietol žobráka a čo ho prekvapilo pri Seagalovi (GALÉRIA)
Hoci "božský Kája" zomrel pred viac, ako troma rokmi, jeho priatelia fanúšikom stále vedia o ich idole ponúknuť nové informácie. Inak tomu nie je ani v prípade fotografa Františka Jiráska, ktorý s Gottom nie len dlhé roky spolupracoval, ale boli aj... Čítať ďalej
28 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik