Prečo Gott odmietol žobráka a čo ho prekvapilo pri Seagalovi (GALÉRIA)
28 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Hoci "božský Kája" zomrel pred viac, ako troma rokmi, jeho priatelia fanúšikom stále vedia o ich idole ponúknuť nové informácie. Inak tomu nie je ani v prípade fotografa Františka Jiráska, ktorý s Gottom nie len dlhé roky spolupracoval, ale boli aj dobrí kamaráti.

Jirásek si zaspomínal na turné v Kanade v roku 2008, na ktoré cestoval spolu s Gottom a Felixom Slováčkom.

Nespoznal ho

„Na kanadskom turné asi pred rokmi sme stáli pri bare. Felix Slováček, Karel a ja. Okolo nás s ochrankou prechádzal Steven Seagal. Otočili sme sa k nemu, povedal "good evening" a šiel si svojou cestou. Odzdravili sme sa, Karel sa na mňa pozrel a skonštatoval: "František, ten Steven ma nahneval. On ma nespoznal," zaspomínal si so smiechom Jirásek.

Nemal drobné

Vzápätí Jirásek pridal ešte jednu historku, na ktorú nikdy nezabudne. 

„Stáli sme vo Vancouveri. Oproti nám žobrák, ktorý si to neomylne namieril ku Karlovi. Chcel od neho nejaké peniaze a Karel mu povedal: 'Nemám, mám len zlatú kartu'. Potom sa nás pýtal, prečo šiel práve za ním, tak sme mu hovorili, že na diaľku poznal, že je z nás najbohatší,“ smeje sa Jirásek.

Opitý Ukrajinec ZNIČIL 10 ÁUT! Vodičský preukaz mu nevzali
Autonehoda, pri ktorej Ukrajinec pod vplyvom alkoholu zničil viac, ako 10 áut, sa stala 19. februára v Nitre. Ani napriek tomu mu polícia neodobrala vodičské oprávnenie. Jej vyšetrovanie bolo ukončené až teraz. Konateľ predajne s autami, ktorej... Čítať ďalej
27 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Koncert v Toronte bol megaúspešný

Modernú koncertnú sieň Roy Thomson Hall takmer zaplnili predovšetkým českí a slovenskí krajania, medzi nimi aj rodák zo Zlína Tomáš Baťa. Kým publikum dovolilo mnohonásobnému českému slávikovi opustiť pódium, vyžiadalo si deväť prídavkov. 

"Prekonalo to všetky očakávania, pre mňa to bol pocit, ktorý sa nedá popísať. Nadšené reakcie, more prídavkov," povedal Gott po koncerte. 

"Už ani nevedel, čo má spievať, a tak pridával ľudovky. Celá sála spievala s ním, bolo to niečo neopakovateľné," popísal atmosféru v sále producent Gottovho kanadského turné, Čechoameričan Jiří Suchánek, ktorý spoluorganizoval aj jeho dva úspešné koncerty v New Yorku. 

Karel Gott 1976 / Facebook (Karel Gott)
Gottovci / Facebook (Karel Gott)
Karel Gott / Facebook (Karel Gott)
Zdroj: Facebook (Karel Gott & grmelino / fan)
Karel Gott

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik