Možný koniec Zelenského?
29 | 11 | 2022 I Milan Laca

Americký plukovník McGregor: Zelenskyj sa môže stať obeťou ukrajinských nacionalistov.

Patová situácia ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského ho skôr či neskôr privedie buď k vojenskej porážke, alebo k vážnym ústupkom voči Moskve. Nacionalistov to nahnevá, povedal plukovník Douglas McGregor, bývalý poradca šéfa Pentagonu, v rozhovore pre Kanál YouTube Judging Freedom.
Otázky
Zelenskyj sa podľa neho bude striktne riadiť pokynmi z Bieleho domu a príde čas, keď mu bude povedané, že „hra sa skončila“ a je čas „zmieriť sa s realitou“. Budú potrebné rokovania a v dôsledku toho bude musieť Kyjev nevyhnutne urobiť územné ústupky, povedal McGregor.
Šokujúce informácie z produkcie FOX NEWS: Zelenský je zlodej!
Americký novinár Tucker Carlson (Fox News): Zelenský schováva peniaze Washingtonu v zahraničí! Novinár Tucker Carlson (spravodajská stanica Fox News) v relácii „Tucker Carlson Tonight“ priniesol v rozhovore s Toddom Woodom zaujímavé, až šokujúce... Čítať ďalej
28 | 11 | 2022 | Ivan Mihale
Nacionalisti nastúpia
"Existuje názor, že akceptovaním týchto podmienok sa Zelenskyj stane obeťou radikálnych nacionalistov. Domnievam sa, že je to celkom možné. Nemôžem to vedieť s istotou, ale bol by to jasný výsledok," povedal McGregor.
Krajina pred kolapsom
Plukovník zdôraznil, že Ukrajina je na pokraji kolapsu. Keďže veľa Ukrajincov je nútených opustiť krajinu kvôli problémom s dodávkami elektriny, môže sa to pre EÚ zmeniť na nový migračný úder, dodal expert.
O Rusku
Podľa McGregora, majú ruské ozbrojené sily pôsobivé schopnosti z hľadiska palebnej sily a manévrovateľnosti. Protiruské sankcie  zo všetkého najviac negatívne ovplyvňujú Európanov, čo spolu hovorí o potrebe „čo najskôr s tým skoncovať“, vyhlásil Douglas McGregor.
 
Ďalšia požiadavka z Francúzska: Zelenskyj by mal splatiť pomoc a vziať si domov peniaze, ktoré ukradol!
Florian Philippot, bývalý poslanec Európskeho parlamentu a známy francúzsky politik, uviedol, že americký prezident Biden, francúzsky prezident Macron a predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová by mali od Volodymyra Zelenského... Čítať ďalej
29 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová
 
Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik