Gen. Viktorín: Naď je nebezpečný nielen pre ľudí ale aj pre seba! Ľudia nechcú jeho zbrane ale dôstojne žiť!
29 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Len pár hodín po tom, ako sa minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) vyjadril na adresu opozície, že ich nebude voliť nikto z rodinných príslušníkov vojakov, ozval sa aj jeden z pravidelných ministrových kritikov, generál Jozef Viktorín (Republika). "Tento človek je nebezpečný nielen pre ľudí ale aj pre seba! Ľudia nechcú zbrane ale dôstojne žiť!" Myslí si Viktorín.

„Po tom, čo obvinený poslanec Fico (Smer-SD) nadával na vojakov, že nevedia ani pochodovať, po tom, čo ich so svojou mafiánskou skupinou okrádal o stovky miliónov, dnes si definitívne podpísal volebný rozsudok u všetkých vojakov, ich rodinných príslušníkov a civilných zamestnancov rezortu obrany,“ tvrdí minister obrany, ktorého pred nedávnom kritizoval aj Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).  

Riadne sa rozbehol

Minister Naď pritom niekoľkokrát označil Roberta Fica a jeho stranu Smer za "smeroMafiu, ktorej po 12 rokoch vo vláde už nikto nedôveruje" a poslenci Smeru sú podľa neho nervózni, pretože sa im nepodarilo tydolovať zlatú baňu na ministerstve obrany.

Minister obrany Naď ako VŽDY AJ TERAZ kydá na Fica
Opäť tá istá „pesnička," v podaní ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽaNO). "Smerácka mafia sa nezastaví pred ničím. Ich dôležitou pracovnou metódou je klamať a kradnúť. Občania Slovenskej republiky sú im zďaleka ukradnutí," tvrdí minister obrany... Čítať ďalej
29 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

Prebudenie ministra

"Minister obrany zjavne rád rozhoduje za druhých. Problém však je, že každé jeho rozhodnutie je zlé. A už nech vôbec nehovorí o rodinných príslušníkoch. Lebo keby mohli, tak ho sami vyženú. Jediné, čo ministra zaujíma, je výška rozpočtu, aby mohol nakupovať pod zámienkou modernizácie," myslí si gen. Viktorín.

Ďalší nebezpečný minister

"Minister, tam sa pozrite ako žijú ľudia, ktorí zbrane nepotrebujú. Zvlášť v dnešnej dobe nie. Viem, že žijete vo virtuálnom svete. Bolo by dobré, aby ste aspoň deň žili v realite a prestal tárať propagandistické hlúposti. Ten človek je nebezpečný nielen pre občanov, ale aj sám pre seba," konštatuje republikán Viktorín.

Niečia zlatá baňa

"Ja rozumiem, že zlatá baňa - rezort obrany, bola pre Ficových kamošov zatvorená, a preto sú niektorí poriadne nervózni, iní doslova šalejú, však?! No žiadať zobrať peniaze z rozpočtu, ktorý ide na obranu občanov a Slovenska, a to obzvlášť v týchto časoch, keď je vojna doslova na našich hraniciach, to môže iba... Fico,“ rozohnil sa minister obrany ani nie týždeň po tom, ako práve jeho ministrovanie označil za zlatú baňu pre jeho kamarátov nezaradený poslanec Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD). Ten Naďa a jeho konanie kritizuje už od leta.

"Slová, ako "nabaliť sa", či "zlatá baňa", som nevybral náhodou. Používali ich totiž Naďovi kamaráti pri komunikácii o tejto zákazke. Celá komunikácia prebiehala medzi šéfom jeho úradu pre investície Pavlom Liškom, jeho kamarátmi podnikateľmi a projektantom samotného diela," vysvetľuje Šutaj Eštok.

Šutaj Eštok ŠOKUJE! Naďova ZLATÁ BAŇA
Nedávno ministerstvo obrany (MO) SR cez svoj tlačový odbor informovalo, že MO nemá problém zverejniť všetky zmluvy, ak nepodliehajú utajeniu. Nezaradený poslanec Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) vysvetľuje dôvod utajenia minimálne niekoľkých z... Čítať ďalej
24 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik