Minister obrany Naď ako VŽDY AJ TERAZ kydá na Fica
29 | 11 | 2022 I Emanuel Orban

Opäť tá istá „pesnička," v podaní ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽaNO). "Smerácka mafia sa nezastaví pred ničím. Ich dôležitou pracovnou metódou je klamať a kradnúť. Občania Slovenskej republiky sú im zďaleka ukradnutí," tvrdí minister obrany Jaroslav Naď (OľaNO).  

Naď je opäť vo svojom živle. Kope do Roberta Fica, predsedu opozičnej strany SMER -SD, ako obyčajný hulvát a spustil spŕšku obvinení.

Obvinenému bossovi mafiánskej skupiny neverí nikto

„Po tom, čo obvinený poslanec Fico nadával na vojakov, že nevedia ani pochodovať, po tom, čo ich so svojou mafiánskou skupinou okrádal o stovky miliónov, dnes si definitívne podpísal volebný rozsudok u všetkých vojakov, ich rodinných príslušníkov a civilných zamestnancov rezortu obrany,“ tvrdí Naď. 

Slovensko podľa ministra obrany Naďa už aj tak dosť za tých dvanásť rokov vládnutia smeráci ochudobnili a preto sa podľa neho neštítia pokračovať vo svojom remesle. Na bezpečnosť našich občanov podľa Naďa zvysoka kašlú a len vydierajú a vydierajú, čo im podľa neho ide vynikajúco ide.

„Výroky poslanca Fica vypovedajú o tradičnom prístupe SmeroMafie - nielen okradnúť, ale aj zobrať to posledné čo ostalo . Ja rozumiem, že zlatá baňa - rezort obrany, bola pre Ficových kamošov zatvorená, a preto sú niektorí poriadne nervózni, iní doslova šalejú, však?! No žiadať zobrať peniaze z rozpočtu, ktorý ide na obranu občanov a Slovenska, a to obzvlášť v týchto časoch, keď je vojna doslova na našich hraniciach, to môže iba... Fico,“ konštatuje minister rezortu obrany. 

Jaroslav Naď: Neskutočná trápnosť a drzosť
"Dnes bol parlament takmer plný, úprimne, málokedy mám takúto skúsenosť. Napriek tomu si poslanci SaS+mafie+fašistov odsúhlasili, že rokovať nebudú a na grémiu sa dohodli, že najbližšie sa poslanci stretnú až v utorok. Načo riešiť problémy a... Čítať ďalej
14 | 09 | 2022 | Alica Kočišová

Ako sa veci majú 

Jaroslav Naď dlhé roky pôsobil v zbrojárskom priemysle, až kým sa z neho nestal minister obrany.

Matúš Šutaj Eštok nedávno tvrdil, že minister Naď má zlatú baňu.

"Slová, ako "nabaliť sa", či "zlatá baňa", som nevybral náhodou. Používali ich totiž Naďovi kamaráti pri komunikácii o tejto zákazke. Celá komunikácia prebiehala medzi šéfom jeho úradu pre investície Pavlom Liškom, jeho kamarátmi podnikateľmi a projektantom samotného diela," vysvetlil Šutaj Eštok.

Ministerstvo sa bráni

„Ministerstvo obrany Slovenskej republiky uznáva a ctí jeden zo základných princípov zákona o slobode informácií, podľa ktorého všetky informácie, ktoré nie sú tajné podľa iných zákonov, sú verejne prístupné. Transparentnosť je však na druhej strane obmedzená presne vyšpecifikovanými okruhmi,"povedala hovorkyňa MO SR Martina Kovaľ Kakaščíková.

Pritom tesne po nástupe do funkcie mal minister Naď iný názor: „Pri ministerských zmluvách áno, predpokladám, že to tak už začína fungovať. V prípade VS však nemôžeme ísť do otvorenejšieho postupu,“ uviedol v júni 2020.

Jaroslav Naď neprezradí ani TO, čo nie je utajené! Matúš Šutaj Eštok tvrdí, že minister Naď má zlatú baňu
Jaroslav Naď, ako člen hnutia OĽaNO, ktoré sa hrdí a pýši tým, že je najviac protikorupčnou stranou bude mať čo vysvetľovať. Zdá sa! Počas funkčného obdobia ministra Naďa, ktoré ešte trvá bolo na Ministerstve obrany (MO) SR uzatvorených už 50... Čítať ďalej
22 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik