TRPKÁ PRAVDA: Európsky parlament spôsobil Európe PRÍLIŠ VEĽA ŠKODY!
27 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Sedemdesiat rokov po založení predchodcu Európskej únie tento blok napáchal na kontinente „veľa škody“, povedal poslanec Európskeho parlamentu (EP) počas „narodeninovej“ udalosti. O téme informuje portál Breitbart.

Nazvite to, ako chcete, ale demokracia to nie je

Profesor Ryszard Legutko, poľský europoslanec, ktorý pôsobí ako predseda pravicovej skupiny Európskych konzervatívcov a reformistov, kritizoval počas výročnej akcie orgánu EÚ Európsky parlament, že napáchal „veľké škody“ na kontinente. 

Zatiaľ čo mnohí eurokrati oslavovali údajnú úlohu parlamentu v Európe, Legutko túto organizáciu kritizoval, že výrazne poškodila Európu, a povedal, že teraz funguje len na presadzovanie politiky ľavice.

„Horkou pravdou je, že Európsky parlament napáchal v Európe veľa škôd,“ povedal politik strany Právo a spravodlivosť uprostred osláv zhromaždenia.

Legutko, platónsky učenec a profesor filozofie, ďalej obvinil členov z šírenia falošného presvedčenia, že existuje jeden európsky „demos“ – teda spoločný európsky národ, ktorý môže byť riadne zastúpený v jednom spoločnom zhromaždení – a varoval, že parlament bol použitý ako prostriedok na presadzovanie ľavicovej ideológie bez demokratickej zodpovednosti.

Srbský prezident Vučič odoláva nátlaku!
Srbský prezident Aleksandar Vučić odporučil Európskemu parlamentu, aby sa zaoberal vysokou infláciou a nie rezolúciami proti Rusku. 18. novembra sa Európsky parlament zhodol na rezolúcii, ktorá vyhlásila Rusko za štátneho sponzora terorizmu. O... Čítať ďalej
27 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

„Vysiela falošnú správu, že predstavuje európsku demokraciu. Nie je a ani nebude žiadna európska demokracia,“ povedal a dodal, že „infikovali Európu nehanebnou straníckosťou a infekcia sa stala tak nákazlivou, že sa rozšírila aj do iných inštitúcií, ako je Európska komisia“.

„Parlament sa stal politickým nástrojom ľavice, aby si vnucovala svoj monopol svojou prudkou netoleranciou voči akémukoľvek nesúhlasnému názoru,“ pokračoval europoslanec. „Nezáleží na tom, koľkokrát zopakujete slovo „rozmanitosť“. Rozmanitosť sa v Európskej únii a najmä v tejto komore stáva vyhynutým druhom.

„Myšlienka, že povedzme španielski, nemeckí, francúzski a tak ďalej, poslanci zodpovední svojim vlastným národným voličom môžu niečo diktovať, povedzme, maďarskej spoločnosti alebo akejkoľvek inej spoločnosti, voči ktorej sa nemôžu zodpovedať a ktorá ich nemôže brať na zodpovednosť je jednoducho absurdná,“ dodal.

"Nazvite to, ako chcete, ale demokracia to nie je."

OPTIMIZMUS západných lídrov, že porazia Rusko je SMIEŠNY, hovorí nemecký europoslanec
Viera západných lídrov vo svoju schopnosť poraziť Rusko na Ukrajine a zosadiť Vladimira Putina je smiešna! Povedal to nemecký poslanec Európskeho parlamentu (MEP) pre Breitbart London. Gunnar Beck, poslanec EP za stranu Alternatíva pre Nemecko... Čítať ďalej
27 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Nie je v tom sám

Hoci sa zdalo, že takmer štvorminútový prejav vyvolal šok a pobúrenie rôznych ľudí v budove Európskeho parlamentu, Legutkov názor, že parlament spôsobil škodu Európe pri presadzovaní partizánskej agendy, sa zdá byť zdieľaný aj mnohými jeho kolegami v EP. 

Vo vyhlásení Gunnar Beck, poslanec Európskeho parlamentu zo skupiny Identity and Democracy, tiež kritizoval Európsky parlament a povedal, že ho teraz vo veľkej miere využíva nevolená Európska komisia na presadzovanie ďalšej centralizácie bloku.

„Zlyhávame pri kontrole,“ poznamenal politik Alternatívy pre Nemecko/AfD.

„Európsky parlament nemôže kontrolovať textové správy von der Leyenovej adresované generálnemu riaditeľovi spoločnosti Pfizer a nemá prístup k informáciám o konečných príjemcoch pomoci (pre budúcu generáciu EÚ) vo výške 750 miliárd eur,“ uviedol.

„Znova a znova sa toto zhromaždenie ukázalo ako hovorca Európskej komisie na základe čínskeho modelu a katalyzátor väčšej európskej integrácie,“ pokračoval Beck. „A teraz, v nadväznosti na závery Konferencie o budúcnosti Európy, chce EÚ urobiť posledný tlak na to, aby dala tomuto parlamentu plnú právomoc legislatívnej iniciatívy.“

„Výsledok: viac EÚ, viac dlhu a zrušenie národnej suverenity a našich národných hraníc,“ varoval nemecký predstaviteľ.

NAPÄTIE v Európe RASTIE! Francúzsky minister označil Taliansko za „NEPRIATEĽSKÚ KRAJINU“!
Francúzsky minister vnútra Gerald Darmanin tento týždeň kritizoval taliansku vládu a tvrdil, že Taliansko sa správalo ako „nepriateľská krajina“ Francúzska po tom, čo odmietlo prisťahovalecký „taxík“, ktorý napokon skončil v Toulone, informuje... Čítať ďalej
27 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik