TÁTO HRÔZA sa práve stáva na Slovensku realitou!
27 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Aj mŕtvy bude slúžiť ako otrok. Zosnulý sa nemá ako brániť! Píše vo svojom komentári beletrista Štefan Cháb. A tak tu máme čas dokonale postfaktický, kde aj mŕtvi budú zneužívaní na zárobky a manipulácie korporácií. 

Slovenská sporiteľňa „oživila“ za pomoci technológie deepfake Júlia Satinského a vložila mu do úst slová, ktoré ponúkajú Slovákom tú najlepšiu budúcnosť. Budúcnosť so Slovenskou sporiteľňou. Akú inú tiež. Vedenie sporiteľne je nadšené. Rovnako ako dcéra výborného herca, teraz predajcu horúcej vody pre Slovenskú sporiteľňu.

„Vôbec prvýkrát na Slovensku bola použitá deepfake technológia na veľmi pozitívnu vec,“ hovorí Dáša Juríková z Brand Hubu Slovenskej sporiteľne, o čom referovali Novinky. 

Už vám tento rok tlmočil Ján Werich ponuku Alzy? A čo Karel Gott, už predával ponožky od Gucciho? A Václav Havel, už vám tento rok predal nejakú nosnú myšlienku z výpredaja u McDonalda? Nie? No, všetci sú za Slovákmi o krok pozadu. 

Zástupca rodiny SOPTÍ: Neobjektívny a ŠKANDALÓZNY brífing o smrti Lučanského!
Škandál! Krajská prokuratúra v Prešove v piatok vydala vyhlásenie, že rozhodla v prípade smrti bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského. Vylúčila cudzie zavinenie a zamietla sťažnosti k zastaveniu vyšetrovania zo strany Úradu inšpekčnej... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Budúci rok už to bude zichr

Pred vianočnou rozprávkou Tri oriešky pre Popolušku nám Libuška Šafránková ponúkne tie najlepšie vložky, ktoré vydržia aj tanečnú zábavu do ranného brieždenia. Doba je taká, znásilnenie kultúrneho odkazu jednotlivých umelcov sa ponúka úplne samo. Zatiaľ pod hlavičkou nejakej peknej charity, alebo dobrého úmyslu. Zatiaľ.

 

Všetko to bude použité na pozitívnu vec

Ako hovorí Dáša Juríková, veľmi pozitívna vec. A zárobky popredných vložkárov, to je nanajvýš pozitívna vec, k tomu by sa iste Libuška Šafránková sama rada upísala. Rovnako ako sa (ne)upísal Satinský k angažmá v reklame na Slovenskú sporiteľňu. Ale upísali ho k tomu sprostredkovane jeho potomkovia.

A je to pozitívne. Satinský pekne hovorí. O diaľniciach, ktoré sa majú dokončiť. Slováci že doletia až do vesmíru. Študovať že majú, aby do vesmíru mohli. A hádať sa Slováci nemajú. Potom to dobre nedopadne. Celý spot plný nádeje pre Slovensko končí prozaicky: „Budúcnosť je vaša. Slovenská sporiteľňa.“

A že by v tom Slováci boli sami? Ale vôbec nie. Slovenskú sporiteľňu vlastní rakúsky Erste Group Bank AG. Rovnakému majiteľovi hovorí pane aj Česká sporiteľňa. Prídu pokusy oživiť aj Čechom nejakú celebritu, ktorá v minulosti lipla na svojich hodnotách? Nemohol by Čechom pod taktovkou Erste Group Bank AG budúce výročie 17. novembra zaspievať z reklamného spotu Karel Kryl, že budúcnosť budú mať krásnu, keď prestanú počúvať jeho pieseň Demokracie rozkvétá, že sa v nej veľmi mýlil a demokracia skutočne "rozkvétá, ako Rakušanovi cenzori stíhajú. Mohol by. Kryl je pre Čechov autorita, keď im to zaspieva on, iste mu uveria.

Odkaz Jula Satinského? 

Začne to Slovenskou sporiteľňou a pokračovať to môže reklamou na rýchle pôžičky. Nie? Ale áno! Napríklad nie práve u toho Satinského, ale u iných už pokojne. Komentovať krok potomkov Satinského mi neprináleží, nech si sami siahnu pri výpredaji odkazu vlastného predka do svedomia. 

Ale zo strany Slovenskej sporiteľne je to natoľko cynický a vypočítavý krok, až to berie dych. Odkazuje tým – nič nám nie je sväté, ani smrť nectíme, úcta k mŕtvemu ide bokom. Kedy odkáže – vaše nasporené peniaze nám nie sú sväté, pretože nám nie je nič sväté? Korporácia a jej nárok na existenciu kohokoľvek? Morálku sme spláchli do toalety?

Po mesiacoch VOJNY začína PUTIN LÁMAŤ ZÁPAD!
Európa konečne začala obviňovať USA, že profitujú z vojny! Predstavitelia EÚ útočia na Joea Bidena pre závratne vysoké ceny plynu a obchod so zbraňami. Vojna na Ukrajine už vážne hrozí zničením jednoty Západu, píšu korešpondenti portálu POLITICO -... Čítať ďalej
25 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

„Keď som počula otcov hlas, mala som zimomriavky. Bolo to na nerozoznanie od skutočných nahrávok,“ uviedla dcéra Satinského a českému čitateľovi to predložili Novinky. Priznávam, že aj mne prebehol mráz po chrbte, ale z úplne iného dôvodu.

Neexistuje nič ako autorské práva na vlastný život. A ako musí človek podpísať, že súhlasí s darcovstvom orgánov po vlastnom skone, mal by dať aj písomný a vlastnoručný súhlas, že súhlasí s využitím vlastného života a toho, čo v ňom dosiahol, ziskuchtivou korporáciou. 

Pretože ak nie, potom sa jedná o zneužitie. A potomkovia nie sú vždy inteligentní. Nejde spoliehať na to, že odkaz života svojho slávneho predka nepredajú za 33 strieborných. Už je mŕtvy, už ho to nebolí. No nie?

Budúcnosť je vaša. Len my si s ňou budeme môcť robiť čo chceme. S priateľským pozdravom Slovenská sporiteľňa.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

AUTOR: Štefan Cháb, zdroj: cz24

ŠOK pre USA a celý svet! TAJNÉ DOHODY v rusko-ukrajinskom konflikte?
Vzájomná obranná Rusko-čínska zmluva je na svete! Preto USA pred pár dňami tajne dohodli s Ruskom rozdelenie Ukrajiny! Vo svojom komentári to tvrdí český historik a autor Michael Svatoš. Súhlas Washingtonu s rozdelením Ukrajiny je dôsledkom... Čítať ďalej
25 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik