OTRASNÉ! Migrant znásilňoval priamo v nemocnici!
26 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Migrant bol zatknutý za znásilnenie v nemocnici! Migrant z Jordánska s tromi príkazmi na deportáciu pod viacerými identitami bol zatknutý za údajné znásilnenie ženy na pohotovosti v parížskej nemocnici, informuje Breitbart.

Tento 22-ročný Jordánec bol vzatý do väzby tento týždeň po údajnom sexuálnom napadnutí a znásilnení 34-ročnej ženy v nemocnici Cochin v Paríži v noci 27. októbra po tom, čo obeť prijali do nemocnice s poranením hlavy. 

Obeť v bezvedomí

Migranta údajne chytila ​​zdravotná sestra 28. októbra ráno okolo 4:00 pri znásilňovaní obete, ktorá bola v tom čase v bezvedomí, a potom, čo ho chytili, z miesta činu ušiel, uvádzajú noviny Le Figaro.

Miestne úrady tvrdia, že muž bol sám na pohotovosti ako pacient a že sa ho zamestnanci pokúšali pri úteku zachytiť, no nepodarilo sa im to.

Obeť a personál nemocnice poskytli polícii popis muža, čo nakoniec viedlo k jeho zatknutiu a obvineniu 30. októbra.

Prázdne obchody v Kyjeve, odchod ľudí z mesta...
Ukrajinské médiá informovali o prázdnych regáloch v obchodoch s potravinami v Kyjeve. Obyvatelia ukrajinského hlavného mesta skupujú potraviny, regály s chlebom sú prázdne, informovala ukrajinská internetová stránka Strana.ua vo svojom Telegrame.... Čítať ďalej
25 | 11 | 2022 | Milan Laca

Migrant, o ktorom sa neskôr ukázalo, že bol v krajine na slobode napriek tomu, že už dostal tri samostatné príkazy na deportáciu, bol obvinený zo znásilnenia spáchaného osobou pod vplyvom drog spolu s krádežou a podvodom. Podľa polície bol 22-ročný mladík už známy a dostal príkaz opustiť krajinu pod tromi rôznymi identitami.

Laura Abecassisová, právnička obete, podala začiatkom tohto týždňa sťažnosť a povedala: "Pre môjho klienta je to dvojnásobná trauma, samotné znásilnenie a okolnosti."

Deportácie nelegálnych zločincov sú hlavnou témou diskusií vo Francúzsku od údajného znásilnenia a vraždy 12-ročného dievčaťa menom Lola v Paríži minulý mesiac.

Ukázalo sa, že hlavná podozrivá v prípade, žena z Alžírska, bola predmetom príkazu na deportáciu a mala byť odsunutá z krajiny pred smrťou dievčaťa.

Európa ZÚRI! USA ZARÁBAJÚ na problémoch EÚ
Putin, zdá sa, dosiahol svoje! Európa konečne začína obviňovať USA, že profitujú z vojny! Predstavitelia EÚ útočia na Joea Bidena pre závratne vysoké ceny plynu a obchod so zbraňami. Vojna na Ukrajine už vážne hrozí zničením jednoty Západu.... Čítať ďalej
26 | 11 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik