Hlas ľudu: Nicholsonová: Do posledného dychu budem brániť Slovensko – aj pred Orbánom!
27 | 11 | 2022 I Mária Škultétyová

Najnovšie si pani europoslankyňa zobrala na paškál Orbána a jeho šál. Pýta sa, koľkí sme zaľúbení do neho.  Je to mocný biely heterosexuálny politik, je to frajer, má peknú, sexi tvár, krásnu ženu a päť malých Orbančiat. Je to vodca. Takéto chvály počúva od taxikárov v Bratislave aj od ľudí v kostole pri Žiline (Žeby vo Varíne s Tisovou ulicou? Ona chodí do kostola?) Skrátka a dobre, vlastenecky cítiaci ľudia na Slovensku Viktora Orbána žerú.

Na svoju peknú tvár ako na bohaté veno láka mnohých ako frajerky. Ale jemu nejde o lásku, o frajerky, ide mu o majetok a tým je naša vlasť.

V Maďarsku zlikvidoval právny štát, maďarské presstitútky, nenávidí EÚ. Tým, že si na krk zavesil šál s mapou veľkého Uhorska, avizuje, že je to nebezpečný človek, ktorý sa nezastaví pred ničím.  Ani pred hranicami iného štátu. V slovenskom parlamente má svojho trolla Gyimesiho, ktorý má rovnaký sen ako on - ukradnúť Slovensko a urobiť z nás nevoľníkov. Ľudia ako Gyimesi podľa europoslankyne do slovenského parlamentu nepatria, takých ľudí by sme sa mali zbaviť.

Slováci jej vraj vyčítajú, že nemá rada Slovensko. Ale to nie je pravda. Ona miluje Slovensko, ona len poukazuje na jeho chyby a  pomáha mu, ako to len ona vie.  A keby nás kedykoľvek, ktokoľvek, napríklad aj Viktor Orbán napadol, do posledného dychu bude brániť Slovensko.

Lucia, ešteže ťa máme! Ale neboj sa, Edko to vyriešil. Vojnu s Orbánom zažehnal. Ošálil ho najkrajším šálom. Slovenským, ty naša vlastenka!

ŠOK pre USA a celý svet! TAJNÉ DOHODY v rusko-ukrajinskom konflikte?
Vzájomná obranná Rusko-čínska zmluva je na svete! Preto USA pred pár dňami tajne dohodli s Ruskom rozdelenie Ukrajiny! Vo svojom komentári to tvrdí český historik a autor Michael Svatoš. Súhlas Washingtonu s rozdelením Ukrajiny je dôsledkom... Čítať ďalej
25 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik