V Čechách nastolili nový TREND? Black Friday v pohrebníctve
24 | 11 | 2022 I Ivan Mihale

Na sociálnych sieťach sa objavila fotografia budovy pohrebnej služby Zlín s nápisom zdôrazňujúcim známu novembrovú zľavovú akciu Black Friday. Bola to fotomontáž z dielne muža, ktorého konaním sa už zaoberajú právnici.

Pohrebná služba spadá pod Zlínsku radnicu a vedenie spoločnosti Pohřebnictví Zlín považuje tento čin za absolútne nevhodný, neetický a v rozpore so slušnou morálkou.

Zdroj: Facebook

"V tejto profesii som sa nikdy nestretol s takým nevhodným vtipom," povedal Milan Macura, riaditeľ mestskej spoločnosti.

"Vandal, ktorého identitu už poznáme, urazil pocity mnohých pozostalých a ďalších našich klientov, ako vieme z ich reakcií. Bolo to necitlivé a prehnané. Okrem toho jeho nešikovný vtip poškodil dobré meno našej spoločnosti," povedal manažér.

Fotografia s nápisom "Black Freiday" (s touto gramatickou chybou) sa objavila na facebookovej stránke Co mě štve ve Zlíně?

Odkazuje na populárnu a známu udalosť Black Friday, v ktorej maloobchodníci lákajú zákazníkov s nízkymi cenami. V krátkom čase sa pod ním objavilo množstvo komentárov, zdieľaní a označení páči sa mi.

"Sám nie som na tejto sociálnej sieti, ale bolo nám oznámené, že sa niečo také objavilo. Administrátori potom sami stiahli príspevok a teraz je zjavne nevystopovateľný. Napriek tomu máme fotomontáž," dodal Macura.

Pohrebný priemysel sa už obrátil na právnikov Zlínskej radnice, pod ktorých spoločnosť spadá.

"Riešime to ako poškodenie dobrého mena spoločnosti. Teraz bude vyhodnotená možná výška škôd," uviedol hovorca mesta Tomáš Melzer.

Pohrebná služba Zlín má takmer tridsaťročnú tradíciu. Prevádzkuje pohrebnú službu, vedie evidenciu 17 000 hrobových miest a spravuje sedem cintorínov vrátane jedinečného lesného cintorína.

Dráčik satiricky triafa do čierneho: Naďko aj Čauputvárová...
Slovenská sieť predajní Dráčik s hračkárskym sortimentom dala o sebe vedieť už niekoľkokrát. Najnovšie ide o satiru, kde autor triafa do čierneho! Spomína Naďka aj Čauputvárovú! Hračkárstvo Dráčik je v centre pozornosti, len preto že sa jeho... Čítať ďalej
21 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik