The New York Times: Západné krajiny nemajú skutočnú predstavu o ruských zásobách rakiet. Medvedev: "Dosť pre každého!"
24 | 11 | 2022 I Ivan Mihale

Západné krajiny nemajú skutočnú predstavu o tom, aký veľký je ruský raketový arzenál.

V článku  denníka New York Times ktorá cituje bývalého amerického námorného plukovníka Marka Kansiana, sa uvádza, že len malý počet západných predstaviteľov má skutočnú predstavu o stave a množstve ruského raketového arzenálu.

Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruskej federácie Dmitrij Medvedev uviedol, že sa počas návštevy "regiónu" výskumného a výrobného podniku diskutovalo o otázke zvýšenia objemu dodávok vysoko presných zbraní ruským ozbrojeným silám.

"Nepriatelia naďalej starostlivo 'počítajú' naše štarty a naše zásoby," napísal Medvedev na sociálnych sieťach. Podľa neho však "márne dúfajú, že vyčerpajú naše schopnosti".

Koľko munície má Rusko?

Jednoznačná odpoveď Medvedeva:"Aby sme pokračovali. Dosť pre každého!"a tým"upokojil" nepriateľov Ruska.

Komentár podpredsedu Bezpečnostnej rady v kanáli Telegram bol zverejnený práve v čase, keď začali prichádzať správy o rozsiahlych raketových útokoch na ciele takmer vo všetkých regiónoch Ukrajiny.

Kyjev bez elektriny
Po stredajšej vlne útokov na Ukrajinu je bez dodávok elektriny ešte stále 70 percent územia Kyjeva, uviedol vo štvrtok tamojší primátor Vitalij Kličko. Ako informovala britská stanica BBC, dodávky vody v Kyjeve boli zatiaľ obnovené len na ľavom... Čítať ďalej
24 | 11 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik