Švec MOBILIZUJE! Nedovolíme, aby na Slovensku vládli ZLOČINCI, BLÁZNI, MAFIÁNI a LIBERÁLI
23 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Slovenské Hnutie Obrody (SHO) už čoskoro spustí kampaň, cieľom ktorej je zmobilizovať čo najväčší počet voličov, aby sa zúčastnili januárového referenda. Informuje o tom národno-konzervatívny politik a predseda SHO Róbert Švec.

Súčasťou kampane bude aj špeciálna titulná strana novín Právo Národa, ktorá bude distribuovaná, aj v papierovej forme, do všetkých slovenských krajov, aby sa dostala k čo najväčšiemu počtu občanov.

"Záleží nám na našej vlasti a štáte slovenskom. Záleží nám na hodnotovom ukotvení Slovenskej republiky a nesúhlasíme s tým, aby v našom štáte vládli zločinci, blázni, mafiáni a liberáli," prízvukuje Švec.

"Naším cieľom je Slovensko slovenské, Slovensko neutrálne, s obnovenou  slovenskou štátnou zvrchovanosťou na celom území slovenskom a vo všetkých odvetviach každodenného života," konštatuje politik.

A aj preto sa SHO rozhodlo spustiť mobilizačnú kampaň pred januárovým referendom.

Právnička: POLICAJNÁ stránka HOAXY a PODVODY sa "vygrcala z podoby" (FOTO)
Keď navštívite facebookovú stránku Hoaxy a podvody - Polícia SR okrem protiruských obrázkov a varovaní, ako nenaletieť podvodníkom vo virtuálnom priestore, na nej nádete aj status z utorka, 22.11. Stránka v ňom ponúka desatoro toho, čo si všímať,... Čítať ďalej
23 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik