Sedem bolestí Panny Márie: SLOVENSKO BIJE NA POPLACH! (FOTOGALÉRIA)
23 | 11 | 2022 I Ivan Mihale

Sedembolestná Panna Mária je patrónkou Slovenska. Je to veľká výsada a česť, ale aj veľká zodpovednosť. Slovensko uctieva Pannu Máriu v podobe, v akej sa nachádzala pod Krížom, hľadiac na utrpenie svojho Syna. To na jednej strane využívame na to, aby sme sa dovolávali jej súcitu s naším vlastným utrpením, na strane druhej jej však k už prežívaným bolestiam pridávame ďalšie… Slovensko volá o pomoc!

1. Rodina stráca postavenie, do popredia sa dostáva LGBT

V našom parlamente aj mimo neho môžeme pravidelne sledovať snahy o zavedenie inštitútu partnerstva pre všetky páry“. Ide o iniciatívy liberálnych poslancov, ktorí sa týmto chcú priblížiť „vyspelým“ krajinám Európskej únie. Zažili sme to aj na tohtoročnom dúhovom pochode (Dúhový Pride), kde organizátori pripravili špeciálny program pre malé deti.

Zažili sme to aj pri vražde dvoch homosexuálov. A dokonca aj pri vyvesení dúhových vlajok na štátnych inštitúciach. LBGT propaganda číha na každom rohu. Či už je to oblečenie, publikácie pre mladých, prezidentka Čaputová a taktiež mainstreamové média.

2. Vraždy nenarodených detí

Už takmer polovica všetkých potratov na Slovensku je vykonaná rukou lekárov. Podľa aktuálnych údajov zo Štatistického úradu Slovenskej republiky došlo u nás v minulom roku k 12 105 potratom. Z toho 43,4 % tvorili umelé potraty, na žiadosť matky alebo odporúčanie lekára. Umelé prerušenie tehotenstva, aj keď výstižnejšie je uvádzať „umelé ukončenie tehotenstva“, sa na Slovensku v roku 2021 vykonalo 5249 ženám. Najviac potratov vykonali lekári ženám vo veku 20 – 24 rokov. Neuveriteľných 1261 potratov podstúpili ženy, ktoré ešte nepriviedli na svet ani jedno dieťa.

Blaha o tragédii na Zámockej: Prezidentka zase NEZVLÁDLA svoju úlohu!
Vražda dvoch ľudí v Bratislave je obrovská tragédia, ktorú treba ostro odsúdiť. Ale nenávistné reakcie Zuzany Čaputovej a liberálnych médií ukazujú, že sú veľmi podobní tým, ktorých kritizujú - sú opačným extrémom a majú v sebe tú istú dávku... Čítať ďalej
14 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

3. Skoro polovica detí sa rodí mimo manželstva

Štatistický úrad Slovenskej republiky informoval, že „mimomanželská plodnosť mala od polovice 90. rokov evidentne rýchlo rastúci trend, ktorý sa aktuálne zastavil na hodnote 40 percent“. Môžeme teda skonštatovať, že už takmer polovica detí sa rodí mimo manželstva.

4. Stúpa počet rozvodov
Ako informoval Eurostat, Slovensko zaznamenalo krátko po roku 1989 pokles početnosti sobášov a nárast rozvodov. Zvýšil sa priemerný vek ženy vstupujúcej do manželstva a rástol podiel detí narodených mimo manželstva. Podľa Štatistického úradu Slovenskej republiky je počet rozvodov s maloletými deťmi vyše 60%.
Screenshot Štatistického úradu Slovenskej republiky
5. Sexuálne škandály v Cirkvi

Sexuálne škandály predstaviteľov Cirkvi sú veľkou ranou na jej mystickom tele. V posledných rokoch sa aj na Slovensku vyskytli viaceré prípady „vlkov v rúchu baránkovom“.

6. Urážky Cirkvi, viery, veriacich a zasvätených osôb

V poslednej dobe na Slovensku rastie počet útokov na kňazov a Cirkev. Slovenská europoslankyňa, ktorá ma na vagíne obrázik Panny Márie, nechutné karikatúry pápeža v tlači, televízne seriály zosmiešňujúce vieru a kňazov, zatváranie kostolov počas pandémie, nechutné zosmiešňovanie veriacich pracovníkom denníka SME, ktorý pravidelne uráža kresťanov po celom Slovensku a podobne.

Sedembolestna Panna Mária, patrónka Slovenska
Sedembolestna Panna Mária, patrónka Slovenska
Foto: TASR
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová prišla položiť kyticu a zapáliť sviečku na miesto činu po streľbe na Zámockej ulici, vpravo jej partner Juraj Rizman v Bratislave 13. októbra 2022. FOTO TASR - Jaroslav Novák
kniha Rozprávka pre každého/Meseország mindenkié zdroj: Facebook
Zdroj: screenshot videa YouTube
Zdroj: FB Zuzana Čaputová
Zdroj: FB Zuzana Čaputová
FB/Eduard Heger
FOTO TASR - Martin Baumann
Tieto vlajky podporujúce LGBTI+ komunitu vyvesené na budove ministerstva kultúry pobúrili nielen Annu Belousovovú, ale aj množstvo Slovákov.
Tieto vlajky podporujúce LGBTI+ komunitu vyvesené na budove ministerstva kultúry pobúrili nielen Annu Belousovovú, ale aj množstvo Slovákov.
FB / Anna Belousovová
V Bratislave sa konal pochod za odsúdenie nenávisti voči LGBTI komunite. Zdroj: TASR
Fotokoláž / Redakcia
Sedembolestna Panna Mária, patrónka Slovenska
Tieto vlajky podporujúce LGBTI+ komunitu vyvesené na budove ministerstva kultúry pobúrili nielen Annu Belousovovú, ale aj množstvo Slovákov.

 

Denník SME má problém! Poslanec Kuriak tvrdo REAGUJE na publicistu Ondřejíčka, ktorý prerazil morálne dno
Poslanec NR SR Milan Kuriak odsudzuje množiace sa nenávistné útoky voči kresťanom žijúcim na Slovensku ako aj samotnej katolíckej cirkvi. Ako príklad týchto útokov poukazuje najmä na činnosť spolupracovníka a publicistu denníka SME p. Rada... Čítať ďalej
15 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik