ZEM je väzením a polepšovňou?
23 | 11 | 2022 I Milan Laca

Americký spravodajský dôstojník tvrdí, že Zem je väzením pre ľudí.

Hovorí to bývalý pilot amerického letectva John Lehr, ktorý dlho slúžil v Ústrednej spravodajskej službe.

Nie sme sami

Lehr uisťuje, že vo vesmíre je obrovské množstvo obývaných planét. Hlavnou formou života sú rôzne typy humanoidov. Naša planéta je, podľa spravodajského dôstojníka, väzením univerzálneho rozsahu. Tu sa prevýchovávajú bytosti z miliárd rôznych svetov.

Život - smrť

John Lehr opisuje proces života a smrti takto - narodením si človek začína odpykávať svoj trest.  Až po  smrti odchádza do iného sveta, lepšieho. Ale to sa stane iba vtedy, ak sa zlepší kvalita jeho života. Ak človek napáchal veľa zla, tak bude mať druhé obdobie na planéte, v horšej úlohe. Za darebákov označuje politikov, oligarchov, vrahov, či násilníkov.

Čo tvrdí afganský "Nostradamus" o vojne
"Nostradamus 21. storočia", matematik-prorok označil dátum začiatku tretej svetovej vojny. Afganský matematik Sediq Afgan je známy tým, že na predpovedanie budúcich udalostí používa čísla. Vydedukoval špeciálny vzorec, ktorý je schopný určiť... Čítať ďalej
20 | 11 | 2022 | Milan Laca

Proroctvo

Pripomíname si Kristove slová: „Ľahšie je ťave prejsť uchom ihly ako boháčovi do neba“. Zrejme preto, že duša boháča, ktorý si zaobstaral „tri semišové saká a tri magnetofóny“ sa v astrálnom svete nechce rozlúčiť so svojím „dobrom“.

Čo je Mesiac?

O Mesiaci Lehr hovorí, že ide o umelé teleso, vytvorené pred miliónmi rokov.  Pred 15 tisíc rokmi ho „odvliekli“ k našej planéte. Potom nastala doba ľadová. Ttvrdí, že Mesiac je obývateľný. V jeho vnútri žije rasa humanoidov, populácia 250 tisíc jedincov. Sú tam veľké mestá, fabriky, zbrane.

Neboli na Mesiaci

Rozviedčík tvrdí, že Američania nikdy neboli na Mesiaci. Členovia svetovej vlády už dlhší čas využívajú poznatky Nikolu Teslu  o vesmírnom priestore  a na mnohé planéty v našej galaxii lietajú na lodiach, ktoré bežní ľudia nepoznajú.

Čo je tada Zem? 

Pre niekoho je Zem väzením, pre iného školou, pre ďalšieho rajom individuálneho šťastia, pre iného peklom. Je možné, že za jeden život dostaneme zo všetkého trochu. Všetci sa tu čiastočne zúčastňujeme a každý prijíma svoj osud podľa minulých zásluh. V každom prípade sme tu všetci skúšaní.

Proroctvá najväčšieho šamana(VIDEO)
Proroctvá najmocnejšieho tunguského šamana Saveya o Ukrajine a Rusku, čo čaká tieto krajiny v blízkej budúcnosti. Savey, ktorý zomrel v novembri 2013, bol vždy považovaný za legendárneho moderného ruského šamana. Dedko Savey žil 81 rokov a... Čítať ďalej
09 | 11 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik